confessions

raider

- Yazar -

  1. toplam entry 42
  2. takipçi 1
  3. puan 3508

sözaltı sözlük

raider
azerbaycan'da ekşi sözlükten esinlenerek yapılmış sözlük. çok hoş içerikleri olmakla birlikte bir süre sonra sular seller gibi anlıyorsunuz okuduklarınızı. tek millet iki devlet, can azerbaycan dediğimiz bu kardeş halkımızın gündemini takip etmek isteyenler buraya bir göz atabilirler.
saygılar
edit: azerbaycan türkçesi de türkiye türkçesi gibi türkçenin lehçelerinden biridir. okuyunca rahatça anlaşılmasını belirtmemin nedeni daha önce hiç azerice okumamış insanlara bilgi verme amaçlıdır. linki koymayı unutmuşum ama aşağıda verilmiş.

tesla

raider
çalışmalarına dinlenme molası verdiğinde megafonu bulan büyük deha. (bkz: patates soğaan)
edison'un özellikle kablosuz enerji iletimi çalışmalarını bloke etmesi nedeniyle bugün hala elektrik mühendisliği mevcuttur. parasızlıktan çoğu buluşunun patentini satmış olmasına ve bir çok icadın patentini al(a)mamasına rağmen 100 ün üzerinde patente sahiptir. imdilerde mühendislerin programlarla yaptığı üç boyutlu çalışmaları direkt olarak kafasında canlandırabilen ender kişilerdendir. savaş sırasında savunma amaçlı elektrik kuleleri yapmayı önermiş ve bu yüzden çizgi roman ve filmlerde kullanılan çılgın profesör imajının ilham kaynağı olmuştur. einstein'in parladığı zamanlarda dikkatler tesla'nın üzerine çekilememiş, her zaman parasızlıkla boğuşan tesla'ya bir darbe de burdan inmiştir. rivayete göre izafiyet teorisinin bir kısmının yanlış olduğunu söylmiş ama kaale alınmamışır. öldükten sonra tüm çalışmalarını içeren evraklara abd tarafından el konulmuştur. haarp projesinde bu bilgilerin kulanıldığı rivayet edilir. büyük adamdır vesselam.(bkz: ulen edison)
ayrıca 1 tesla = 10^4 gauss a tekabül eder.

cübbeli ahmet hoca

raider
haram olmadıktan sonra rokete de binerim füzeye de diyerek güldürmüş kişilik. sözlerini ayet ve sahih hadislere dayandırması ve içtenlikle konuşması sebebiyle din hakkında konuşan diğer insanlara göre daha dinlenilesi hoca. bide siyasete bulaşmasa çok iyi olacak.

dota 2

raider
lol ile birlikte belli bir yerden sonra stresten başka birşey vermeyen (takım yapacak ekibiniz yoksa) online kapışma ortamı. birçok ortamda poison diye nitelendirildiğini okumuşluğum vardır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol