breaking bad

0 /
independence
pek ovulen pek pohpohlanan yabanci bir dizi. hemen hemen tum yabanci dizileri hatmetmi$ bir insan evladi olarak bu diziye henuz ba$layamadim. izleyp fikir sahibi olanlar bu ba$likta izlenimlerini yazsalar da ba$lanmaya degip degmeyecegini bir bilebilsek.
independence
anladigim kadari ile sozlukte kimsenin izlemedigi yahut izleyip siklemedigi dizi. hani izleyen birileri olsa, kendi begenisine gore bir oylasa diziyi de bizde nedir ne degildir bilsek ne guzel olacakmi$.
aysemayse
sherlock’u ne kadar beğeniyorsam, o kadar beğendiğim bir dizidir. orjinal, fakat basit gibi görünen bir konu olmasına rağmen, çok şaşırtır ve karmaşıktır. insanların neler yapabileceği,değişimleri, sınırlarının ne olduğu konusunda da bizi oldukça şaşırtır. ayrıca oyunculuklar, çekimleri, tarzı da ilginç kılıyor diziyi. kurgusu, olayların bağlanması ve karakterlerin, olaylar zincirindeki davranış tutarlılığı, gerçekten çok iyi. ilk sezonda bir kaç bölümde, biraz durağan olsa da, hiç merak etmeyin, başladınız mı bırakamayacağınız bir dizi. hele 5. sezon 8. bölüm öyle bir yerde bitti ki? akıllara zarar.

ayrıca, saul goodman diye bir karakter katmıştır ki, bu adam bir harika dostum.

aysemayse
sözlükte kimsenin izlemediği dizi. çok heyecanlı bitmişti, çok heyecanlı başladı. bak yeni bölümü de bugün başladı. sözlükte kimse izlemediği için, spoiler vericem zevki kalmıcak diye onu da veremiyorum. yar bana bir eğlence, izleyenler, izlemeyenlere önersin !!
aysemayse
içimi yakan dizidir. ay ne çabuk bitti. bak bugün demokratikleşme paketi bir, breakin bad iki !! başıma ağrılar soktular hep beraber !!
greyfurt
hala izlemeyenlerin bu entry’i okuyarak vakit kaybetmemesi gereken dizidir. dizi ile ilgili en çarpıcı gerçek (bak hala okuyo, izlesene olm!) gerçek hayata yakın tercihlerle hikayeyi sürüklemesidir.

izleyip beğenmeyenlere kaybettikleri vakti geri iade...tabi o kadar değil ama bence izleyin.
murty
dün itibarı ile ben de izlemeye başladım. ilk 3 bölümü çok akıcı ilerlemese de ilginç geldi ve merak etmeye başladım...
greyfurt
imdb dizi listesinde 10 tam puan ile rekor kırmış dizidir. (10 tam puanla ilgili bir çok blog, haber vb. sözkonusu olunca birileri 9,5’lara kadar çekmiş)

sağlam psikolojiniz varsa, "depresyona karşı +4 bonusum var" diyorsanız; izlemenizi tavsiye ederim.

0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol