gaylerin erkekleri taciz etmesi

125bpm
tacize uğrayan taraf erkek olduğu için toplumsal olarak çok da üzerinde durulmayan aşırı rahatsız edici olaydır.

insanların cinsel tercihleri umurumda bile değil.gay olmuş,lezbiyen olmuş,biseksüel olmuş beni ilgilendirmez.hatta ve hatta sokağın köşesinde iki erkek "ne bakıyorsun" kavgasından birbirlerini bıçaklayacaklarına öpüşsünler daha iyi.fakaaat iş gaylerin aşırı rahat bir tavırla etrafındaki herkese sarkma hakkını kendilerinde bulmasına gelince benim şalterler atıyor.kardeşim bizim girdiğimiz her mekanda kızlara "ne tatlı şeysin" diyip yanaşmamız ne kadar rahatsız edici ve çağ dışıysa sizinki de aynı şekilde itici ve mide bulandırıcı.mide bulandırıcı olan tacizi yapanın gay olması değil birinin bu kadar rahat taciz edilebilmesi.bu olay yalnızca benim başıma mı geliyor diye bir çok arkadaşımla yaptığım konuşmadan sonra bu olayın istanbul gece hayatının olmazsa olmazı olduğuna karar verdim.hatta gece hayatından öte günlük hayatta da sık sık bu tacize uğruyoruz.şölye ki;
yazın kilyos tarafında sürekli gittiğim bir mekan var.bir pazar çok samimi bir arkadaşımla aniden gitme kararı aldık ve yollara düştük.giydik mayoları denize giricez o da ne deniz kudurmuş,dalgalar allahuekber diyip kıyıda patlıyorlar.sahil güvenlik abimiz 5 metreyi geçenleri düdüğüyle uyarıyor.neyse dedik giricez artık.belimize kadar suyun içinde çiftleşme dansı yapan maymunlar gibi zıplayıp gülüyoruz.o sırada arkadaşım da bana bir olay anlatıyor. arkadaş böyle bir şey yok gaylerin biri geliyor biri gidiyor.önümüze düşmeler arkadan yaklaşmalar,köpek balığı misali etrafımızda dönüyorlar.biz de kendimizce bir koruma yöntemi geliştirdik bunlar yaklaştıkça istanbul şivelerimizi kapatıp adana şivelerimizi açıyoruz. işe de yarıyor hani ama artık savaşmaktan yıldık bunlarla dedik ki bize buralar dar,göte zeval gelmeden çıkalım.bara gidip içelim. neyse sözlük çıktık sudan şezlongların arasından gidiyoruz. ya inanmazsın güneş gözlüğünü çıkartıp bakan bile var.sağ salim geldik bara.benim arkadaş birden dönüp "kanka nolur çok içmeyelim" dedi. noldu la dedim haklı olarak.barın ucunda güneşin altında içip sızan,kafalarını bara koyup uyuyan bir çifti göstererek; oğlum biz de böyle olursak bunlar biri siker dedi.dağ gibi adamın gözlerinde korkuyu gördüm sözlük.bu savaştan da iffetimizi koruyarak çıktık tengriye şükür.
daha sonra bundan nasıl kurtulacağımızı danıştığım bir gay arkadaşım;abi şimdi sizin sakallar uzun,dövmeler filan var ya bir de konuşurken çok el kullanıyorsunuz severler böyle tipleri dedi.ulan mağra adamı gibi tipim var demek biraz da yakışılı olsak ağzımıza tiner basıp kaçırcaklar.napayım şimdi ben gayler yanlamasın diye sakalımı kestireyim,hiç konuşmayım mı?
asıl ricam gaylere de değil erkeklere; kardeşim biz bu kadar rahatsız olurken tacizden,şu kızlara taciz işini bir bırakın artık ya.
raider
birde bunun nasıl olsa gayim düşüncesiyle kız arkadaşlara (sevgililere) sarkan versiyonları vardırki ibretlik ağzı burnu dağıtılmalıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol