confessions

antiformalistrayok

- Yazar -

  1. toplam entry 125
  2. takipçi 5
  3. puan 7350

dördüncü nesil savaş

antiformalistrayok
ilk tanımı 1989 yılında william s. lind tarafından yapılan ancak -ne acıdır ki-ülkemizde 1950 yılından itibaren sinsi sistematik bir biçimde uygulanan savaş modeli.

ilk başlarda oldukça yavaş bir biçimde gelişen ancak olmayan sovyet tehdidine karşın herhangi bir sovyet tehdidi varmış gibi gösterilerek nato'ya katılmamızla hızlanan ve ivme kaydeden, türkiye'nin bütün hayati fonksiyonlarını felce uğratabilmiş ve bozguna uğratmış bir gizli savaştır.

örnek a :

2011 yılından itibaren türk silahlı kuvvetlerinin ergenekon balyoz iftira ve kumpasları ile kaybettiği subay sayısı yüzlerle general sayısı onlarla ifade edilmekte.

(amerika birleşik devletleri ikinci dünya harbinde sadece 5 general kaybetmiş olmasına karşın günümüz de türkiye tek bir silah patlamadan onlarca generalini kaybetti.)

15 temmuz darbe girişimi ile iyiden iyiye hissedilen bu savaş türünün dünyanın en kudretli ordularından birine bile tek bir mermi kullanmadan bu denli zarar verişi dördüncü nesil savaş türünün ne denli tehlikeli ve sarsıcı olduğuna bir işarettir.

bu savaş türün de cephe olmaz.

silah beyindir.silah medyadır.
bu savaşta atom bombası da yoktur.

ondan da tehlikelisi vardır ancak

beyinleri esir eden dehşet derece de teferruatlı ve yıpratıcı olan, karşısında direnmenin imkansıza yakın olduğu bir psikolojik savaşla karşı karşıyadır halk.

gerçek islam bu değil

antiformalistrayok
gerçek islam diye bir şey yoktur.islamın yalanı veya gerçeği olmaz.

bu uzun sakallı,uzun saçlı cehennem köpeklerinin kendilerini islamla bağlaştırmalarına kanıp onları bu coğrafya da doğuran ve besleyen birtakım güçlerin ekmeğine yağ sürmemeliyiz.


usame b.zeyd anlatıyor:
“resulûllah aleyhisselam bizi bazı kabilelere gönderdi. onlar da bizim gelişimizden haberdâr olarak kaçtılar. biz bu grubun içinden birisine yetiştik. onu yakalayınca, 'lâ ilahe illâllah' deyiverdi. fakat biz kendisini öldürdük. döndüğümüzde bu olayı peygamber aleyhisselâm'a aynen anlattım.
peygamber aleyhisselâm:
'kıyamet gününde o adamın söylediği bu tevhid kelimesinin kıymet ve büyüklüğünden dolayı sana kim yardımcı olacak?' dedi.
ben:
'ey allah'ın resûlü, o adam, bunu ölümden korktuğu için söyledi,' diye cevap verdim.
peygamber aleyhisselâm:
'kalbini yarıp baktın mı ki, bunu başka bir sebepten dolayı söylemiş olduğunu bilesin! kıyamet gününde 'lâ ilâhe illallah' kelimesinin karşısında kim senin yardımcın olacak?' buyurdu. bu sözü o kadar çok tekrar etti ki, 'keşke müslümanlığa o günden sonra girmiş olsaydım,' dedim.”
-ebû dâvut, müslüm
kaynak: peygamberimizin hayatından seçilmiş öyküler 1



maide-32: işte bu nedenle isrâiloğulları'na şöyle yazmıştık: kim, bir cana veya yeryüzünde bozgunculuk çıkartmaya karşılık olmaksızın, haksız yere bir cana kıyarsa, bütün insanları öldürmüş gibi olur. her kim bir can kurtarırsa, bütün insanları kurtarmış gibi olur. peygamberlerimiz onlara apaçık deliller getirdiler; ama bundan sonra da onlardan çoğu yine yeryüzünde aşırıya gitmektedirler.)

15 temmuz 2016 fransa'da kamyonlu terör eylemi

antiformalistrayok
yaklaşık 1 saat önce vuku bulmuş terör eylemi.

basttile hapishanesi kutlamaları sırasında kalabalığın üzerine ağır vasıta ile dalınması ve sonrasında ateş açılması suretiyle gerçekleşmiştir.

an itibari ile 60 kesinleşmiş ölü ve 100'ün üstünde yaralı var.

meğerse sadece lice'de değil nice'de de oluyormuş böyle saldırılar.

+18
https://mobile.twitter.com/RobW1996/status/753710372973060096/video/1

Edit : an itibari ile işid saldırıyı üstlenmiştir.fransa'da beklemeden cevaı verdi.de gaulle uçak gemisi suriye'ye doğru demir aldı.

edit2:ölü sayısı 73'e çıktı.
http://edition.cnn.com/2016/07/14/europe/nice-france-truck/index.html

münafık

antiformalistrayok
hadis-i şerifte buyuruldu ki:
(münafığın üç alameti vardır: yalan söyler, sözünde durmaz ve emanete hıyanet eder.) [buhari]

ne yazık ki sözlümüzde de baş verip tepkinin az olması üzerine boy vermişlerdir.

cahillik yalanın izahı değildir.

devlet ateizmi

antiformalistrayok
tanrıcılığı reddedip ateizmi destekleyen devlet politikasıdır.

tarih boyunca birçok örneği görülen bir devlet modeli olup birçoğu teori ve pratikte rol model ülkeler kategorisine girmiştir.

kişisel görüş

hep beraber süveyş krizini(sina savaşı veya ikinci arap-israil savaşı olarak da geçer)hatırlayalım.

islam dininin %95-99'luk nüfusa sahip olduğu ülkeler her nedense donunda ki lastikten tüfeğinde ki süngüye kadar kendilerine göre kafir ve müşrik sınıfına giren topluluklardan aldıkları silah ve malzeme ile yine bir başka kafir topluluğuyla savaşmakta iken ezici bir bozguna uğrayınca onları komünist,ateist dinsiz,cehennemlik dedikleri sovyetler birliği yetişip kurtarmıştır.

bu nasıl bir eziklik ve mantıktır peki.

altında ki tank t-55,t-64,t-72.
tüfeğin m-16,galil,ak-47.
uçağın mig,mirage,sukhoi.

kur'an-ı kerim 'in ilk ayetidir ; 'oku'

ama onların büyük bir çoğunluğu okumuyor.okumayıp cahil bıraktıkları beyinleri ile de kafir ve müşrik diyerek aşağıladıkları insanların oyuncağı oluyor.

coğrafyalarında 50 yıldır yine onların kafir,müşrik diyerek aşağıladıkları insanların silahları yine onların bedenlerin de test ediliyor.

aşağıladıkları sovyet sosyalist cumhuriyet birliği ikinci dünya savaşında 15 milyon insanını kaybedip yine de toprağını vatanını korumuşken onlar en büyük farzlardan birine cihad'a uymayıp savaş çıkınca fareler gibi kaçıp yine fareler gibi suda boğuluyor.

13 mayıs 2016 çukurca'da pkk saldırısı

antiformalistrayok
bölgeden gelen bazı açıklamalara göre ısı güdümlü füze ile vurulduğu da söylenmekte.ancak toplumda infiale yol açmamak amacıyla kaza kırım denildiğini sanıyorum.

bana da mantıklı gelen budur.

kahraman ve mükemmel teknik personelimiz (ast. ve uz.çavuş) o helikopterlere gözleri gibi bakmakta.herhangi bir teknik arıza yaşanması çok zor.pilot hatasına ise ihtimal bile vermiyorum.

şehitlerimizin ruhları şad olsun.tanrı ailelerine ve yakınlarına sabır versin.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol