confessions

kafkef

- Yazar -

  1. toplam entry 21
  2. takipçi 2
  3. puan 3440

independence'nin yaşadığımız şehri ifşa etmesi

kafkef
zorunlu edit: hodrimeydan diyorum independence'nin lafının arkasında durmasını sözlük yönetiminden talep ediyorum. o içinde adana geçen entryi bizle paylaşın paylaşın ki herkes aydınlansın.
aynen dediğiniz gibi idda makamı ispatla mükelleftir.
hadi ispatlayın adanada yaşıyorum mu demişim veya alttaki editte bahsettiğim gibi orda bulundum ve istanbul'da aynı dönemde bulundum'mu demişim.
tamam anladık sıttınız kabul etmiyorsunuz bari sıvamayın.


şimdi söze nasıl başlayim (bkz: kafkef) başlığında aratırsanız direk zaten en altta görürsünüz.
benim adanada yaşadığımı söylemiş.
şimdi ben burdan ona seslenmek istiyorum, sen kimsin ya? sen ne hakla kim olarak ne sıfatla yaşadığımız yeri ifşa ediyorsun?
moderatör olmak ifşa etmek mi ?
senin vasfın ne yada yaşın kaç ki böyle çocukça hareketlere giriyorsun.
sen bizim mesaj kutularımızada bakıyon ozaman.
insan gibi soruyorum işsizmisin kardeşim?


iyi dedik sürekli sözlüğü takip ediyorda bu ne demek oluyor.

şimdi o belçika olayına gelelim. mesaj kutusuna girdiysen görmüşsündür ben (bkz: müstaitbiradam)a belçika'yla alakam yok orda yaşamıyorum dedim olay günü. kanıtta var yani.
eğer böyle çocukça davranışlara devam edersen sözlüğü koltuk altına veririm. eyvallah derim.

edit:
birincisi: independence'den (bkz: taksim gezi parkı direnişi) deki içinde adana geçen entrymi paylaşmasını rica ediyorum. ha paylaşınca sizde göreceksiniz o dönem adanada ve istanbul'da bulundum gibi bişey söyledim adanada yaşıyorum türkcell superonline kullanıyorum demedim!

ikincisi: ben türkiye'nin çoğu şehrinde yaşadım ama bu size ifşa etme hakkını vermez ve modeme kadar.

üçüncüsü: sen yazarını deli olarak görür emeğine saygı duymazsan 40 kişi değil 40.000bin kişi gene toplanır.

dörtüncüsü: mesaj olayı başlı başına tutarsız. biz suç teşkil ediyoruz veyahut polislerden kaçıyoruz burası illegal mesajlaşma servisi gibi bişey demedik. sadece buraya üye olurken kullanıcı sözleşmesi falan görmedik ve bu ifşa olayı patlak verince mesaj olayıda işkillendi. bana göre mesaj okuma olayı moderatörün vicdanına kalmış bişey.
keşke ifşa etmeseydinde bizde böyle bi olayı konuşmasaydık.

buda böyle bi otobiyografidir.
edit: (bkz: günesiminyerinizamanampulualdı) adlı yazar neden 2 gün sonra görmüş demiş. vallaha kardeşim yedi yirmi dört nick'ime bakıp kim ne yazmış diye bakmıyorum sen bakıyorsan söyle sana hergün methiyeler dizim.

sosyalist olduk

kafkef
(bkz: maschinenbau)

bir yazara bukadar yüklenmek laf sokmak düşüncelerine aşağılamakta nedir?
yok sanırsın hepsi prof. kitap okumamış falanmış filanmış. kardeşim sen kendi doğrularını heryerde paylaş. kimsedende korkma. ben dediklerinin hepsine katılıyorum yanlışta olsa. muhalif olmak icin muhalif olmayıda böyle muhaliflerden öğrendik biz.

belçika'da ekonomiyi durdur

kafkef
edit: entrylerimin hiçbirinde ak partiyle ilgili hiçbişey yoktur. ha vatanını sevmek aktrollükse en büyük aktrol benim. diğer arkadaşa gelince fazla 'ajan' oyunu oynamamasını tavsiye ederim zira arkadaş beyin amcıklaması geçirmiş.




evet arkadaşlar şuan belçika'dan yazıyorum tüm belçika halklarına ekonomiyi durdurun çağrısı yapıyorum.
önce paris saldırıları derken belçika ama ne yazık ki belçika terör yuvası haline gelmiş bilindiği üzere paris saldırıları belçika'dan planlanmış ve failler belçika'da yakalanmıştı. artık c.m'nin ne gibi çıkarı varsa anlamak güç.

şimdi yapacağımız şey çok basit bizim eylemler belçika halkların % 50sini kapsıyor diğer koyun sürüleri bizi ilgilendirmez.
charles michel (bkz: belçika başbakanı) olaydan sonra birlik olma çağrısında bulundu. ama biz ekonomiyi durduralım hadi birlik ve beraberlikle ekonomiyi bitirelim dolaylı yollardan charleste bitecek.


dışarıda yemek yemeyeceksiniz(bilhassa zincirlerde) tütünü kaçak olanlarından içeceksiniz(bkz: pkkya bir fülütte sen çal)
tuvalet kağıdı kullanmayacaksınız
eğlence mekanlarına gitmeyeceksiniz
15 gün gitmeyiverin
avm'lere gitmiceksiniz
charles yanlısı marketlerden kesinlikle alışveriş yapmayacaksınız
suan aklıma gelen bunlar ha bide lahana daha az tüketin bu brüksel bürokrasisinin sonu olur
saygılarımla.


edit: patlamadan önce almanya ve hollanda konsolosluğu vatandaşlarını uyarmış lan adamlara bak bizim vali'de uyarılara itibar etmeyin dedi!!
evet arkadaşlar patlamada ambulanstan önce yayın yasağı geldi hiçbirşekilde paylaşım yapılmıyor an itibari ile sosyal medyada sıkıntılar yaşıyorum.!
olağüstü hal ilan edildi bu ne lan polis devleti olduk!

edit: bu entry ironi amaçlı yapılmıştır. sadece bir örnektir birlik olmaya bir örnek. kendi ülkende bomba patlayınca devletine olanlara ve o çok övdüğünüz avrupa'da neler olduğuna bir bak. kutuplama var falan filan denmiş. o kutuplaşmayı yapanlar zaten siz ve sizin gibiler, halk kim çalarsa ona oynuyor. bi kerede birlik olmayı dene bakim ozaman güneş nerden doğuyor kendi gözlerinle gör.



edit: birincisi o kapağı ters çevirip düz yapıştırmasını cok iyi bilirim bundan hic kuşkunuz olmasın.
ikincisi: benim ekşide, incide yazarlığım var ve bildiğim doğruları burda her platformda paylaşırım. buna hiçbir sözlük formatı karşı çıkamaz.
üçüncüsü: (bkz: muhalif olayım derken sıçmak)

(bkz: işsizliğin geldiği son nokta)
(bkz: işsiz amınıyüm)

çocukluk cipsi

kafkef
siz zengin çocuklarıymışsınız benim çocukluğumdaki cipsin adı pankoydu yada pamko. 50bine satılırdı yada 25 bin. okula 100bin harçlık götürürdük simit ayran icerdik. bazen iki gün harçlık biriktirip tost ayran icerdik. millet yeni yıla girince mutlu oluyor biz hüzünleniyoruz evet fakirdik ama mutluyduk. şimdi hayat iyi çok şükür ama hiçbirzaman hiçbirşey eskisi gibi olmayacak.

açın imralı yolunu

kafkef
hdpli önder imralı'ya tekrar gidilmesi ve müzakerelerin kaldığı yerden devam etmesi gerektiğini belirtti. neymiş; 1 haftada çatışmazlık olurmuş, 8 gün olursa onu çarmıha gerecekmişiz. sizce burda dilin hangi işlevini kullanıyor? dilin göndergesel işlevi mi? alıcıyı harekete geçirme işlevi mi? bence türkiye'yi keriz yerine koyma işlevini kullanıyor. nusaybin'de yüksekova'da köşeye sıkışan örgütün son çırpınışları bunlar. bakalım ne olacak bugun yine 6 şehit haberi geldi. bana kalırsa oraya direk obüslerle saldırsınlar en azından şehit vermeyiz. lan bu insanlar harbiden bizi veyahut devleti salak mı sanıyorlar? ilgili video; http://m.haberler.com/sirri-sureyya-onder-catismasizligin-saglanmasi-1-8281748-haberi/


Edit: bu haberin eksilenecek yönünü gören yazarlara sonsuz teşkalelerimi sunarım, biz ne yazık ki 'ırk' milliyetçisi değiliz ha illede milliyetçi olacaksak topraklarımız bize yeter.

bomba patlar mı korkusuyla yaşamak

kafkef
ne yazık ki terör örgütü biz doğuda acı çekiyorsak batıdakilerde acı çekecek demişti bu hendek mevzuları patlak verince. hatta selahattin demirtaş bizzat kendisi yarın bi gün bu olaylar batı'ya sıçrayacak demişti. dediği gerçekleşti. ama ben onlara inat bugün yine dışarı çıktım hiç problem değil etinden korkanın kemiğini.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol