4 haziran 2017 londra terör saldırısı

0 /
tepkisizeleman
"İngiltere'deki Londra Köprüsü'nde bir minibüsün kalabalığa daldığı bildirildi. Görgü tanıkları olayda çok sayıda kişinin yaralandığını en az 2 kişinin de yaşamını yitirdiğini iddia etti. Ancak resmi makamlar olayın kaza mı yoksa saldırı mı olduğu konusunda ve ölü ya da yaralı sayısında net bir açıklama yapmadılar."
-hürriyet haber
enity
Sadece aracın kalabalığa dalmasından ibaret olmayan, bıçaklı saldırıların da takip ettiği söylenen saldırı.

Şahsımı artık bezdirmiştir.
halboyleyken
Yeter artık dedirten saldırı. Bu araçla dalarak yapılan terör saldırısı da yeni moda oldu galiba. Nerde olursa olsun, teröre hayır!
filmevdeizlenir
bir hışımla abimi arattıran saldırı. kendisi orada ikamet etmekte ama telefonu dans pistinden açıp 'tamam kapat la' diye susturdu beni. merak etmek de suç oldu ahah.
nate
An itibariyle İngiltere Başbakanı Theresa May'in gerçekleşen olayları "terör saldırısı" olarak nitelendirdiği gecedir.
mrbosy
Trump gibi çatlakların yabancı düşmanlığını körüklemek için çoktan kullanmaya başladıkları aşağılık bir terör saldırısıdır.
nuvola
Avrupada gerceklese bu ve benzeri olaylar sayesinde arkadas turnosolu teknigi gelistirmis bulunuyorum.

Malesef olen masum insanlara sevinen insan disi varliklarin bulundugunu goruyoruz.

Tanim: islam teroru
mefulumefailufailatunfailun
3 farklı yerde gerçekleşen terör eylemleri zinciridir.

hedefin fazla insan öldürmek değil "terörizm" olduğunu bizlere bir kez daha kanıtlamıştır.pekala bomba patlatılarak da insan öldürülebilirdi veya yalnızca ateşli silahlar kullanılarak.eylemler eş zamanlı yapılabilirdi...

ama öyle yapılmadı."her an başınıza gelebilir" hissi yaratmak için sıradan bir yolda minibüs ile yapıldı.devamı gelebilir hissi yaratmak için ise aralıklarla yapıldı.dehşetin daha net hissedilmesi,daha iyi akılda kalması için bıçakla yapıldı.

ayrıca bir kez daha tekrar ediyorum: (bkz: #1139020)

ve bir kez daha tekrar ediyorum: her kim masum bir insanı katlederse,bütün insanlığı katletmiş gibidir.
onlytobewise
İngiltere de bile terör eylemleri bu kadar sıklaşmışken Türkiye de terör eylemleri neden bitmiyor daha iyi anlıyoruz artık..herkes icin sabır diliyorum..
iamwhoiam
en az altı kişinin öldüğü, 20 kişinin yaralandığı; fail her üç saldırganın da öldürüldüğü terör eylemi.
garip olan şu ki, her iki eylemde de onlarca kişinin hayatını kaybettiği bağdat ve kabil saldırıları gündemde yer bile bulamazken olay anından beri bu olayla yatıp kalkıyoruz.

samimiyetimizi biraz sorgulamak mı gerekir acaba.?


http://www.bbc.com/news/uk-40146916[url]http://www.edition.cnn.com/2017/06/03/europe/london-bridge-incident/index.html?adkey=bn[/url]
http://www.cumhuriyet.com.tr/foto/foto_galeri/754011/1/Londra_da_dehset_anlari__Olay_yerinden_ilk_goruntuler.html

şu da metropolitan polis merkezinin bu gibi durumlarda ne yapılması gerektiğine dair yönerge: https://pbs.twimg.com/media/DBblfz7XoAI9bQd.jpg:large
1deevdeol
avrupalıların terör olaylarının bile bir ayrı olduğunu gösteren saldırı, adamlar sürekli gta oynar gibi saldırı düzenliyor
ohcaptainmycaptain
Bir türk olarak, komplp teorisi üreterek, yaklaşan seçimlerle bu saldırının bir ilişkisi olduğunu düşünüyorum. Bugün itibariyle ingiltere'de seçimlerin ertelenmesi konuşulmaktadır ve bu durum iktidardaki Tereda may'e yaramaktadır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol