confessions

1deevdeol

- Yazar -

  1. toplam entry 15
  2. takipçi 1
  3. puan 2834

ramazan davulcusu

1deevdeol
Bayram değil seyran değil, son 10 dakikada rn az altı defa ard arda zili çalıp bahşiş istediler, açmadım, cama çıkıp bağırsam küfretsem; mahalleli o andan sonra evin kapısına muhtemelen kırmızı bir çarpı atıp sokakta görünce de domates fırlatırdı

arda turan şımarıklığı

1deevdeol
Ben bu adam'a bir türlü ısınamadım, ısınamayacağım da. Sağda solda gördüğü her dişi varlığa yürümekte zirve yapması, gazeteciye saldırması gibi son vukuatlarında sonra şimdi de uçağa binerken kokpite zorla girmeye çalışmasıyla gündeme geldi.
"Uçağa binerken kokpite girmek isteyen turan, pilotların olumsuz cevabı karşısında büyük bir şok yaşadı. ısrarlı tutumunu sürdüren arda'nın pilot kabinine girmek için thy genel müdürü bilal ekşi'yi arayarak ricada bulunduğu ancak uçuş ekibinin bu isteği yerine getiremeyeceğini yıldız oyuncuya söylediği bildirildi."

gezi salman

1deevdeol
Bu adam ülkede görüp görebileceğiniz en mütevazi ve beyefendi kişilerden, defalarca açıklama yapıldı çocuğun adı gezi değil gazi diye ama dinleyen olmadıktan sonra nafile, ayrıca ilker'in apartman sohbetleri videolarından birinde de çok güzel hoş sohbet bir videosu var izlemenizi tavsiye ederim

ekşi sözlük koru hastanesi ilişkisi

1deevdeol
(bkz: ekşi'de) gündeme gelmiş hadise, bütün ihtimalleri elemek lazım ss veya taranmış görüntüler (bkz: öğeyi denetle) yöntemi ile değiştirilip bu hale getirilmediyse ben şahsen ekşi yazarlığını bugün burada bırakırım arkadaş, onun dışında rezalet gibi rezalet. Yönetimin bulunduğu son durumlar ( başlık silmeler, yazar uçurmalar, taraflı yayıncılık ve para yöneticiliği) zaten sözlüğün ipini çekmek üzere.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol