arda turan şımarıklığı

1deevdeol
Ben bu adam'a bir türlü ısınamadım, ısınamayacağım da. Sağda solda gördüğü her dişi varlığa yürümekte zirve yapması, gazeteciye saldırması gibi son vukuatlarında sonra şimdi de uçağa binerken kokpite zorla girmeye çalışmasıyla gündeme geldi.
"Uçağa binerken kokpite girmek isteyen turan, pilotların olumsuz cevabı karşısında büyük bir şok yaşadı. ısrarlı tutumunu sürdüren arda'nın pilot kabinine girmek için thy genel müdürü bilal ekşi'yi arayarak ricada bulunduğu ancak uçuş ekibinin bu isteği yerine getiremeyeceğini yıldız oyuncuya söylediği bildirildi."
criminalwhiterabbit
Açıkçası ben kendisini "cahil" buluyorum. Kendini hiçbir şekilde gelistiremeyen, sabahlara kadar oyun, muhabbet ve kızlar. Tamam da canım sen artık büyüdün!. Yaşadığın şey hayat değil, herşey gelip geçici. Kalıcı şeyler yapmasını , kendini geliştirmesi gerektiğini, şımarıklıkları, her kadına "hava,su,toprak" yoluyla yürümemesi gerektiğini bir büyüğü anlatıp yol göstermeli. Yoksa kendisini ileride x kanallarda sürekli geçmişini anlatan emekli albay gibi görürüz.
kardiyolog
ülkede bunlardan çok var ama çoğunun tek eksiği bunun kadar para kazanamıyor oluşlarıdır. onlarda bu kadar para kazansa başımıza hepsi eşkiya olur..
independence
adam ozel ucak kiralayip umre'ye gitmis.

dini simarikligina alet etmeyeydi iyiydi. gerci adettendir, kimi dini siyasete alet eder once baskaban olur sonra cumhurbaskani, biri dini kendi cirkin emellerine alet eder darbe yapmaya kalkar, biri dini her seyine alet eder sonra kedicikleri ile birlikte luks bir villanin bahcesinde iftar yapar bunu da facebook'tan paylasir, biri de iste boyle simarikliklarina alet eder ozel ucakla umre'ye gider.

alet edevatsiz kalirsiniz umarim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol