3 haziran 2017 güngörende silahlı saldırı

myloxyloto
kaynak:
GÜNGÖREN'de akşam saatlerinde beyaz bir araçla gelen kimliği belirsiz kişi yada kişiler daha önceden husumetli olduğu öne sürülen kişilerin üzerine uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Saldırı sonrası ikisi kadın 8 kişi yaraalndı. Yaralılardan bir kişi hastanede hayatını kaybetti.

Olay Güngören, Güven Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, akşam 19.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi yada kişiler İnönü Caddesi'nden beyaz bir araçla gelerek, Menderes Caddesi üzerinde bulunan ve daha önce husumetli olduğu öne sürülen kişilerin üzerine uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Ne olduğunu anlamayan mahalle sakinleri ve yoldan geçenler bir anda sağa sola kaçışmaya başladı. Silahlı saldırı sonrası, karşı gruptan 4 kişi yaralanırken, yoldan geçmekte olan 2'si kadın dört kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı. Saldırganlar aynı araçla olay yerinden hızla kaçarak kayıplara karıştı. Mahalle sakinleri bir yandan yaralıların yardımına koşarken, bir yandan da durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

SALDIRI SONRASI 2'Sİ KADIN 8 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI
İhbar sonrası olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede önlem alırken, olay yerinde bulunan yaralılar gelen ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Çevre hastanelere kaldırılan yaralılardan Birol Ç.'ye yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi. Saldırı sonrası yaralanan 7 kişinin tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.
0zgur
hayır neden halka ateş açmışlar anlamıyorum. bir de sivil polis her yerde mevcut ülkede ohal hala devam ederken bu adamlar silahı nereden buluyor nasıl taşıyor onu da anlamış değilim. silah öyle kolay taşınıyorsa terörist gelir taksim'in ortasında canımızı alır.
sultanjalal
ortadoğuda şans eseri yaşadığımızı gösteren olaylardan biri.nasıl oluyor da herkes mafyacılık oynayabiliyor?
televizyon dizilerimizi mi suçlamalı yoksa kanımız mı bozuk?insan öldürmenin, bir canı hiç etmenin bu kadar kolay olduğunu düşünmek şahsımı çıldırtıyor.
nuvola
Teror, teror olmazsa mafya, mafya olmazsa kazalar sayesinde sansa yasadigimiz nadide ulkemizin bir semtinde gerceklesen olay.
hastasiempre
2 sokak üstte oturuyorum ne olduğunu anlayamadım. Babam haznedarın eskilerindendir semtte herkesi tanır onun edindiği bilgilerin ışında aydınlatayım. Bizim burda birbiriyle husumetli çeteler var. Her yıl çatışırlar birbirlerini öldürür dururlar ama ilk kez medyaya bu kadar yansıdı. Sokak başında birkaç gündür toplu bekleşiyorlarmış. Bu gece beyaz bir arabayla yanaşıp taramışlar 2 şarjör karşı cevap gelmiş çatışmışlar ordan geçen 4 kadın ölmüş 7 tane de çetelerden ölen varmış. Medyaya baya azı yansıtılmış. Ayrıca ambulans ve polis sirenleri çatışmadan 10-15 dk sonra duyulduğunu ekleyelim. Bu arada bilen bilir haznedarda vital hastanesi var herkesi oraya götürmüş sanırım hastanenin caddesi trafiğe kapatılmış 20den fazla ambulans varmış bağcılar caddesine yakın oturan arkadaşım söyledi.

Olan yine ordan geçen halka olmuştur, yazık olmuştur ancak haznedarı tanıdıysam intikam için ortalığı tekrar karıştırır bunlar.
kanepeyecarpanserceparmak
şimdi şöyle. hani erkler ayrılığı muhabbeti var ya, anayasal bağımsızlık kazanılsın yasalar, yargı falan tek bir erkin elinde olmasın. he işte bizde o erkler ayrılığı var. ama ayrılıp dağılmışlar. bu kadar yeter anayasa yargı bunlara fazla gibisinden.

ulan her şeyi geç sadece mevzu bu silahlı saldırı da değil. öldürüp yakan mı dersin, çocuğa tecavüz edip arama faaliyetlerine katılacak kadar hasta ruhlu olanı mı dersin...

şimdi burda yakalanıyor diyenler olacaktır ki -bi zahmet amk- yakalanması münferit bir çözüm. hukukun caydırıcılığı kalmadı. bak evrensel normlardan ve hukuk önünde herkesin eşit olması falan demiyorum. onlar zaten hak getire.

bu adam diyor ki gider tararım temizinden 4-5 sene yatar çıkarım. e böyle olunca da ülke texas oluyor. millet cahil, millet aç, millette biriken bir sinir var. e bu tarz dışa vurumlar normal.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol