confessions

0zgur

- Yazar -

  1. toplam entry 76
  2. takipçi 11
  3. puan 4526

banla arkadaşı

0zgur
ekşi denen boktan oluşumun tatmin tuşu. diyelim ki mesaj atıyorsunuz ve diyorsunuz ki neden malum hastane olayı başlğındaki entry'imi sildiniz?

o an bu mesajınız eksidestek denilen ve google groups üzerinde bulunan bir e-mail grubuna gidiyor ve koca koca adamlar "banla arkadaşı" diyerek kendilerini tatmin ediyor.

size verdikleri önem bu kadar.


http://imgur.com/a/tKJF2

screenshot'taki "banla arkadaşı" butonu tıklandığında aşağıdaki adrese yönleniyor:

https://eksisozluk.com/giris?ReturnUrl=%2filetisim%2fbanla%3femail%3ssg%40sourtimes.org&email=e-mail adresiniz

hala daha ekşi okuyan varsa cidden defolsun gitsin karşımdan.

serinletici.com

0zgur
malum hastane olayını tarafsız ve tamamen iyi niyetle, herhangi bir menfaat dahi düşünmeden haberleştiren web sitesi.

sonucunda, ekşi denen oluşum bu sitenin başlığını "ve şimdi reklamlar" başlığına yönlendirerek akıllarınca kendilerini iğrenç bir şekilde tatmin etmişlerdir.


http://imgur.com/a/z6uaR

tavsiyem ve ricam eğer yanlış anlamaz iseniz aklınıza geldikçe girin, okuyun.

https://www.serinletici.com

9 nisan 2017 koru hastanesi'ndeki rezalet

0zgur
sadece başlıktaki entry'leri silmiş olsalar yine iyi.

bakın daha neler olmuş?

malum olayı tamamen tarafsız ve herhangi bir çıkar gözetmeden tıpkı bilgi sözlük gibi haberleştiren serinletici.com başlığını "ve şimdi reklamlar" diye bir bkz'a yönlendirmiş ve serinletici.com editörlerini de tehdit ederek deyim yerinde ise iğrenç bir şekilde üzerlerie saldırmışlardır.

inanmayan varsa malum sözlüğe gidip başlığa serinletici.com yazarak teyit edebilir.


http://imgur.com/a/z6uaR

bundan başka, haberci bir arkadaşın hesabını da sırf haber yaptığı ve soru sorduğu için "banla arkadaşı" diyerek keyfi bir şekilde silmişlerdir. aşağıdaki ekran görüntüsünden de görüleceği üzere siz gidip iletişim'den şikayet yazıyorsunuz ya işte o yazdığınız eksidestek adında google groups üzerindeki bir e-mail grubuna iletiliyor ve abiler mesajınızı beğenmezlerse solda görünen "banla arkadaşı" kısmına tıklayarak kendilerini orgazm ediyorlar.

kim olduğu tespit edilmesin diye mesaj içeriği, id filan sildim screenshot'tan.


http://imgur.com/a/tKJF2

9 nisan 2017 koru hastanesi'ndeki rezalet

0zgur
ayrıca gerek twitter üzerinden gerek e-mail ile hukuki süreçte destek olacak avukat ve sağlık konusunda yardımcı olabilecek sağlık çalışanlarından mesajlar alıyorum.

bunu aileye ilettim fakat ailenin bir avukatı bir de ali bebeği sürekli kontrol eden güvenilir bir sağlık ekibi şu an mevcut, ailenin bu konuda da hassasiyeti olduğundan açıklamak istedim.

9 nisan 2017 koru hastanesi'ndeki rezalet

0zgur
bu konu ile ilgili son bilgileri paylaşmak istiyorum.

kendi kızımla da biraz ilgilenmem gerektiğinden geç paylaşıyorum biliyorum. ali'nin ailesi ile görüştüm. hukuki sürecin devam ettiği bu konuda da çok belirsizlik olduğu ve davanın belki de beş yıl altı yıl süreceğini ilettiler.

düşünebiliyor musunuz? ali bebek 6 yaşına geldiğinde mahkemesi sonuçlanacak. bundan daha acı bir durum olabilir mi?

malum hastane söz verdiği hiçbir konuda destek olmadığı gibi aile ile de iletişimi kesmiş durumda, bir tv kanalında sanıyorum gerekeni yapacağız demişlerdi ya işte o koca bir yalan oldu.

kaldı ki hastanenin de bir karşı davası ve kendi savunması var, yani kendilerini savunuyorlar? düşünün.

ali hala annesinden ememiyor dışarıdan besin alıyor. bunun dışında pek çok bilgi ve belge var ancak aile hassasiyeti gereği herhangi bir açıklama yapmam uygun değil. netleştirebildiğim konuları paylaşmaya devam edeceğim. siz de aileye ulaşabilir desteğinizi iletebilirsiniz diye ümit ediyorum.

kırkı çıkmak

0zgur
normalde vefat eden merhumun arkasından sayılan kırk gün sonrası sanıyordum fakat bugün öğrendiğime göre yeni doğan çocuk için de kırkı çıkmak diye bir deyim varmış.

geleneklere göre çocuğu başka bir eve götürmek gerektiği söyleniyor ancak bu konudan emin değilim. bizim çocuğun da çıktı kırkı, dini açıdan aslında kırkı çıkan bebek değil anneymiş ve lohusalıktan çıkıyormuş.

genel olarak dini açıdan değil örf adet ve geleneklerle ilgilidir.

0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol