confessions

goodprospect

- Yazar -

  1. toplam entry 109
  2. takipçi 2
  3. puan 4851

yeni nesilin bilmediği şeyler

goodprospect
ailene ben bilmemkimlere gidiyorum, onların yazlığında telefon yok, merak etmeyin ben sizi her gün anlesörlü telefondan ararım deyip, ortalardan kaybolmak. hey gidi hey. şimdi kırkına merdiven dayadım, artık cep telefonu var. eşimin haberi olmadan 500 metre uzaklaşamıyorum evden. yeni nesslin bilmediği şey özgürlük için savaşmaya gerek olmaması.

12 haziran 2016 türkiye hırvatistan maçı

goodprospect
türkiye 0 - hırvatistan 1.
öncelikle geçmiş olsun. bu daha ilk maçtı çok şeyapmaya gerek yok.
5 milyon nüfuslu domatesten hallice bir ülkenin futbol takımı, milli takımımız karşısında üstünlük sağlamış oldu. kağıt üzerinde üstündüler zaten. sporcuların bile torpille bir yere geldiği ülkemizden çok fazla şey beklememek lazım.

mucizevi olaylar

goodprospect
ramazan dolayısıyla meydana iftar çadırı ve panayır gibi birşey kurmuşlar. dün akşam ordaki tezgahları gezerken bizim 3 yaşındaki oğlan oyuncak istiyorum diye tutturdu. bir tane plastik yay ve ok takımı aldık. eve gelince paketinden çıkardık salonda oynuyoruz. okların ucunda vantuz var, heryere yapışmıyor. biz de kendimize okların yapışabileceği hedef arıyoruz oğlanla, birden gözüme duvarda asılı olan çöğür takıldı. hanım da çöğürden 5 metre sağda koltukta yayılmış, cep telefonunu karıştırıyordu. ben okla çöğüre bir sniper edasıyla nişan aldım. yayın lastiğini bırakmamla hanımın çığlık atması bir oldu. oğlanla bir baktık, ok nasıl oraya gittiyse hanımın yüzüne gitmiş, vantuzuyla gözlüğüne yapışmış. birden kendimi yere kapanmış hanımdan cetvelle dayak yerken buldum. oğlumuz dayak sırasının birazdan kendisine geleceği endişesiyle içli içli ağlarken, hanım cetveli kafama siper ettiğim koluma vura vura kırdı. sonra oturup ailece sakinleşmeye çalıştık. bu mübarek gecede eşim o kısa sürede cetveli nerden bulmuştu? cetvel lazım olsa evde hayatta bulamayacağımız bir eşya. eşim olaylar vuku bulurken salondan hiç çıkmadığına göre cetvel salondaydı. ama salonda cetvelin ne işi var? ben bizim evde dün geceye kadar hiç cetvel görmedim. aklıma tek bir açıklama geliyor. tam vurulma anında korku ile yakaran eşimin feryadı göğün 7 kat üstüne yükselince, bir melek tarafından bizim salona bir cetvel indirildi ve eşimin eline tutuşturuldu. başka bir izahı yok.

gang bang

goodprospect
"gang bang için her iki takımda da 15'şer oyuncu yer alır. oyunun sorunsuz oynanabilmesi için her iki takımdan da en az 2'şer oyuncu olmak zorundadır. ayrıca yedek kulübesinde en fazla 7 oyuncu bulundurulur ve takımlar en fazla 3 kere oyuncu değişikliği yapabilir." gang bang kuralları madde 4. megep modüller megep.meb.gov.tr. mesleki ve teknik eğitim talim terbiye kurulu.

kuma

goodprospect
islam hukuku kadını ezip ötekileştirdiği için medeni hukuk ta kadını islamcılara karşı koruyor. çok karmaşık bi konu değil. 4 kadınla seks yapmak isteyen yapabilir. medeni hukuk kimin kimle seks yaptığına karışmaz. bireylerin haklarını korumaya çalışır.

dogmatik

goodprospect
buna en güzel örnek tanrının varlığıdır. ne gören var ne duyan var. ama var diyen çok. oruç tutmanın bilinen zararı, yararından çok iken, din dogmatik değildir diyenler, sadece orucun faydalarından bahseder dururlar. din derken bütün dinler. hepsi aşağı yukarı aynı zaten.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol