gang bang

goretomb
argo tabir ile bir kac tokmakci ve de bir hatunun siki$mesi konulu filmlere verilen isim.
bazilarinda hadise cok hayvansal boyutlara varabilir.ornegin bir duzine iri kiyim tip henuz 18 yasina adim atmis genc kiza hunharca cullanabilir.
herkonudafikrimvar
gang bang ile grup seksin karıştırılmaması lazım. gang bang'de 1 hatun ve en az 3 erkek gerekir (bu rakam 15 erkeğe kadar çıkabilir ama 1 hatun sabittir.) grup sekste en az 2 hatun 2 erkek gerekmektedir.,
yani aradaki fark gang bang tek hatunludur, grup seks 2 veya daha fazla hatunludur.
mucadele
isminde bile bi bam küt hissiyatı var olan olay. bir kadını sürüyle erkeğin haşat edercesine sikmesi durumu.

grup seks için en az 2 erkek 2 kadın gerekir diyenler olmuş. 2 kadın 1 erkek veya 2 erkek 1 kadın grup seks tanımına uygundur.

edit: tanım girdim basbayaģı neyini eksilediniz la :)
edit2: bak hala :))
rapunzelkibritsatar
koyduğumun sözlüğünde adamlar, grup seks için kaç kişi olması gerektiğini tartışıyorlar. hayır normal şeylerdir, yazılır. ama sürekli cinsel entry girmek ve sürekli dini entry girmek arasında bir fark yok. cinsellik, din ve siyaset yasaklansa entry giremeyecek insanlar.
goodprospect
"gang bang için her iki takımda da 15'şer oyuncu yer alır. oyunun sorunsuz oynanabilmesi için her iki takımdan da en az 2'şer oyuncu olmak zorundadır. ayrıca yedek kulübesinde en fazla 7 oyuncu bulundurulur ve takımlar en fazla 3 kere oyuncu değişikliği yapabilir." gang bang kuralları madde 4. megep modüller megep.meb.gov.tr. mesleki ve teknik eğitim talim terbiye kurulu.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol