confessions

romantik serseri

- Yazar -

  1. toplam entry 77
  2. takipçi 1
  3. puan 46238

angelus

romantik serseri
aramızda su sekilde konusma gecmis olan sozluk insani ve moderatordur :

-bilgi sozluk- #252627 no lu entryniz silinmistir ayrintilar icin cope bakin.
romantik serseri->angelus: baslik galatasaray: "ezikbahceye yenilmesi buyuklugunu golgeleyemeyen tek takim."
bu entry gotumuze nasil girebilir ogrenebilirmiyim?
-angelus- öğrenemezsiniz.
romantik serseri->angelus: yetersizligi susarak kapatmak size karizmatik gorunebilir, ama antidemokrasiyi bu kadar asikar yasatmak da alinan yetkinin yanlis dagitildigini dusundurmekte.
-angelus- beğenmiyorsanız sözlük hesabını kapatabilirsiniz, sözlükte demokratik bir ortam olduğunu size kim söylemişse yalan söylemiş. yok öyle birşey sözlük antidemokratik bir ortamdır.. sözlük yöneticileri zararlı, küçük düşürücü olduğuna kanaat getirdiği her entry siler, silmiştir de. şimdi sakın bana "yok benim entrymde öle bir tanım" şeklinde mesaj atmayınız zira dediğim gibi sözlük yönetimi zararlı veya küçük düşürücü olduğunu "düşündüğü" tüm entryleri siler. bunun kararını kendisi verir. karizma yapma konusuna gelince bir takım yollar vardır bunun için, kimisi susarak yapar, kimisi çok konuşarak. tamamiyle göreceli bir durumdur. iyi akşamlar, iyi eğlenceler.

bildigim kadariyla sozlukte super quitos gibi bir baslik var, yani konusmalarin paylasilmasi serbest. bu yuzden paylasmakta bir sakinca gormuyorum.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol