dans etmeyen erkek modeli

denemeler
dans etmeyi erkekliğin şanına ve delikanlılık kitabına uyduramayacakları için dans etmeyi reddeden erkek tipi. sadece çökertme,harmandalı gibi ağır abi oyunlarında sahneye teşrif ederler.yanındaki kız gece boyu içi kıpır kıpırken yanında oturmuş,sıkılmış umurları olmaz. kendileri dans etmediği gibi sen yalnız dans etmeye kalksanda ortalığı ayağa kaldırılar.eğlenceli geçecek bir geceyi sıkıntıyla bitirmene neden olurlar.pistte sarmaş dolaş dans edenleri görüp heveslenir ama hevesin kursağında kalmış bir biçimde geri dönmenize sebeb olurlar.
hobaa
eğer sen pek çakırkeyifsen yerinde duramıyor biraz önce kıvırtmaya acilen ihtiyaç duyuyorsan bu tip bir erkek de sevgilinse ve ilk kez birlikte bara gidildiyse,çok sıkıcıdır.içinde patlayan enerjin ve yanındaki deli gibi dans eden sevgililere bakıp iç geçirdikten sonra patlayıp atarsın kendini piste.dans etmeyi bilmeyen sevgiline kalan tek eğlence sizi izleyip üstüne bira fışkırtmak olur.sonuçta eğlenilmiş midir,kısmen.
goetica
bir yere gittiğinizde içip içip kendini ortaya atıp abuk sabuk dans eden erkek modeline nazaran daha iyi hatta süper olan erkek modelidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol