confessions

mucadele

- Yazar -

  1. toplam entry 300
  2. takipçi 5
  3. puan 7681

1998 doğumlu kız

mucadele
bir kısmı on dokuz yaşını doldurmuş, kalanı on dokuz yaşına merdiven dayamıştır. kanunen kullanıp atmaya müsaitlerdir. bunların yüzde doksanı da fazlasına değmez. tatava yapma vur geç.

yeni nesil gümbür gümbür geliyor dediler bombok bir nesil çıktı rıza baba.

acıkmak

mucadele
son zamanlarda önüne geçemediğim dürtü.

önümüzdeki 2-3 ay içinde kas kaybetmeksizin vermem gereken 4-5 kilo var. beslenmemi kontrol edemediğim için hayvan gibi antreman yapma kararı aldım. internetten de termo l-cartine siparis ettim bekliyorum..

sokak hayvanları

mucadele
karda kışta üzülüyorum ben bunların hallerine.

dün antreman sonrası ıssız sokaklarda evime yürürken karşıdan bembeyaz bi köpek geldiğini gördüm. kollarımı kocaman açtım. kuyruğunu sallayarak geldi, sarıldık. sevdim, okşadım. peşime, takıldı. oyunlar oynadı, önümü kesti. ikimiz de mutlu olduk sanıyorum :)

kedi evi koydular diye saldırıya uğrayan gençler

mucadele
ılık götlü, korkak gençlerdir.

bu arif üzerine gelen yarısı kadar herife sırtını dönüp gitmek yerine isabetli iki üç yumruk atsa hayat daha farklı bir yer olurdu kanımca.

bazısı laftan anlamaz. bu durumda anlayacağı dilde konuşacaksın. onu da yapamazsan şamar oğlanı olur çıkarsın. bu orospu evlatları da taşkınlıklarına kaldığı yerden devam eder.

islam

mucadele
tanım: putperestliğin devamı olan, 1400 yıl önceki arap bedevilerinin dini.

islam dini mensuplarının çoğu açık açık ateizm tü kaka demese de içten içe duyulan nefreti hepimiz biliyoruz. gel gelelim ateistler örgütlü bir halde bunlar bizimle aynı fikirde değil diye gidip camide sağda solda kendilerini patlatmıyorlar. o yüzlen tü kaka demeye pek hakları da yok sanki heh? ki bu da kişisel bir durum olurdu çünkü ateizm bir din değil ve diger inanç mensuplarına düşmanlık güdülmesine sebep olan bi kitabı yok.

el kaide, el nusra, işid.. bunlarin islamla alakası ne demek ciddi komik. bu herifler yaptığı eylemleri o bedevinin yazdığı kitaba dayandırıyor. o kitap gerçek bi tanrı tarafından yollansa idi tereddüte yer bırakmaksızın her okuyan aynı şeyi anlardı. gerçek islam bu değil diye dolanılmazdı ortalıkta. örgütlerin çıkış sebebi islami kötülemekmiş.. bak bak.

ben bu kadar komplo teorisyeni bir toplum görmedim.

türkiye'nin asla düzelemeyecek olmasının sebebi

mucadele
baştaki çobanlar değildir.

başımızdakiler bugün gitse, yarın onların yerine yine bir benzeri seçilecek. halkın kalibresi belli. bu milletten bir sikim olacağını düşünenlerin kesinlikle halkın arasına karıştığını düşünmüyorum.

bu toplumda haysiyet, şeref sahibi insan açığı var. haksızlığı, adiliği sindirmiş bir toplum var.

olaya siyasi açıdan bakacak olursak yolsuzluklardan, adam kayırmacılıktan bahsettiğim çoğu insandan aldığım cevap "sen de olsan aynısını yaparsın" "herkes yakınını görür böyle bi durumda" seklinde. hırsızlığı, birilerinin hakkının yeniyor olmasını bile savunuyorlar.

e bu adam kimi seçecek? özgürlük, hak, adalet diyeni mi? yoksa dış mihrak, din kardeşi vs diyeni mi?

edit:düzeltme

mr

mucadele
özel hastanelerde geceleri çekim ücreti gündüzün yarı fiyati kadar olur genelde :)

tıbbi görüntüleme alanında çalışanlar için radyasyon yaymadığı için sevilse de surekli cihaz yanında kalanlara sesinden dolayı alzheimer yapma ihtimali konusuluyor.. fakat kısmen yeni bir sistem olduğu için etkileri net olarak şu an için bilinmiyor.

ayrıca tıbbi görüntüleme de en teferruatlı en zor cihazdır.. "kimse kolay kolay ben mr'ı tamamen biliyorum diyemez. doktorlar da teknikerler de" demişti medipol hastanesinde profesör olan hocamız :)
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol