confessions

minorsarki

- Yazar -

  1. toplam entry 23
  2. takipçi 2
  3. puan 3340

aşk

minorsarki
benim de diyeceklerim var. lambadan o cin çıksa ve aşık olana sorsa üç isteğin ne diye, o da ona diyecek ki "benimle ilgili aklından geçenleri tek tek okumak istiyorum. " tamam diyecek cin, ikinciye geç. o da ona diyecek ki "gözlerine ve yüzüne hiç bakamıyorum. bir an olsa karşımda donsa dursa ve kimse, o bile görmeden yüzünü, birkaç dakika da olsa, bal rengi gözlerini iyice ezberlesem çünkü bazen hiç bakamadığım için unutuyorum. sonra da yine bakamadım hiç diye çok üzülüyorum." olmuş bil diyecek cin ve son isteğini de söyle lambaya geri gireceğim. o da ona diyecek ki "gitme! çok yalnızım, ölüyorum."

düşler sokağı

minorsarki
şu an bir konserinde feridun düzağaç'ın dinleyicileriyle söylediği bir videosunu dinlediğim duygulu şarkı. beni aldı izmit'e götürdü. bahar şenliklerinde feridun düzağaç konserinde o bu şarkıyı söylerken dolunay da tam üzerimizde kocamandı. ılık bir rüzgar vs. şimdi anadolunun ücra ve soğuk bir kasabasında, geceleri ışıklı şehirleri özler buldum kendimi. en çok da istanbul'u. bu nasıl bir tanım bilmiyorum. içimi döktüm sanırım.

sifat yapan ki

minorsarki
gözlerindeki o güzel bal rengi
gülüşü tamamlıyor ahengi
vs. diye şiir yazacaktım fakat gerisi gelmedi. neyse sıfat yapan ki ye örnek veren aşk şiiri yazmak istemiştim olmadı. ama yine de göndereyim gitsin

minorsarki

minorsarki
aynı mahallenin çocukları adlı albümden feridun düzağaç'ın seslendirdiği hoş bir şarkı. sözleri şöyle:

bir gece yolculuğunda yıldızlar mı çağırdı ne
beni ellerimden tutup gözlerine
şarkılar sana döndü birden bir garip oldum
bir hasretim daha doğdu güzelliğine

survivor 2016

minorsarki
yıllardır yunus günce diye bildiğim adamın soyadının günçe olduğunu öğrendiğim yarışma. ve galiba sırf bunu bize belletmek için katılmış yarışmaya ve ona başka bir itici güce gerek yok oyunları alması için.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol