çömezlerin onay alma süreci

0 /
independence
normalde 10 entry yazan kisi bir sure comezlik suresi gecirir, entryleri yonetim tarafindan incelenir ve yazdiklari konsept dahilindeyse onayi verilir ki bu sure 3-5 gunu bulabilmektedir. hali hazirda 8k dan fazla onay bekleyen comezimiz mevcut.

ancak ozel durumlarda bu sure ve entry sayisi cok kisalabilmekte ve azalabilmekedir.

peki neden?

misal dun yasananlar. gelenler zaten direkt eksi sozluk'ten gelmekteler. e bu durumda gelen kisi zaten sozluk konseptini ogrenmis kavramis olarak geliyor buraya. bir iki entry yazdiginda da entrysine bakiyoruz ki son derece uygun, nicin bekletelim bu insani? mesela dun tek basima 100 den fazla kisiye yazarlik onayi verdim, bugun de ayni sey olacak. dolayisi ile eksi sozluk'ten gelen arkadaslarin uyelikleri kesinlikle geciktirilmeyecek, hemen onaylanacak. hatta bu durumu hizlandirmak adina bir kac arkadasimi da bu konuda yetkilendiricem.
kucurluk
ekşide çok reklam gördüm bilgi sözlük ile alakalı,
şimdilik kabul edilebilir fakat ilerki süreçlerde herkes yazar ise bi ağırlığı kalmayacaktır
kuzencem
ne güzel akp de böyle çalışıyor zaten. arkadaş bizden mi ? konsepte uygun mu neden bekletelim alın içeri ... ilk seçimde %52 garanti size de
hnr
çömez olup olmamak önemli demek ki,
en güzeli her yerde yaptığım gibi hiç önemsememek.
birilerinin okuyup ilham alması yeterlidir :)
goncoloz
olması gereken süreç. insan kolay elde ettiğinin kıymetini bilmez.
sabretmeyi öğrenmek ve öğretmek, sözlüğün kıymetinin daha iyi anlaşılmasını sağlayacaktır.
ulema
yapmayın lütfen, 8k bekleyen kişi olduğuna kim inanır? eksi sozlük'te bile bu sayı 20k'yı aşmamıştır. eğer ileride başarılı olabilecek, ekşi sözlük'ün yerini alabilecek bir site olmak istiyorsanız, şeffaf oluni dürüst olun, bizden olun!.

tanım:" hali hazirda 8k dan fazla onay bekleyen comezimiz mevcut." denildiğine göre, olduça uzun süre beklenebilecek süreçtir.
gunesiminyerininezamanampulaldi
bir farkindalik yaratip comez degil de 'freshman', 'sophomore', 'junior' or 'senior' gibi kelimeler mi kullansak? nasil olur acaba? su an sesli dusunuyorum sadece. comez kelimesi herkese eksi'yi hatirlatiyor. bir sekilde eksi etkisinden kurtulmamiz gerektigini dusunuyorum.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol