confessions

mnd802

- Yazar -

  1. toplam entry 48
  2. takipçi 2
  3. puan 3696

lanetli kedi

mnd802
en umulmadık yerlerden cıkan ve neredeyse altınıza yapmanızı saglayan kedı grubu. ya da en degerli esyanızı calan ve sızı canınızdan bezdirene kadar aratan kedı davranısları ya da arabayla giderken yolun ortasında duran korna calmanıza arabadan ınıp ayagınızla itmenize ragmen bir türlü yoldan ayrılmayan geri gidip tam gaz basmanıza ragmen gene frene basmanıza neden olan kedı davranısı. en son olusunu bulmuslar mahallede ınanın ben oldurmedım. uzulmedım de ama.

çocukken hırsızlık yapmak

mnd802
bayram günü bütün cocuklar bayramlıklaeını gıyer el opmeye cıkarlardı. bız en eskı kıyafetlerımızı gıyer fabrıkanın degısen catı alüminyoları alıp satardık. bütün gun bu organizasyonla gecer aksam da yenı cıkan internet cafelere gırıp quace oynardık. hey gıdı gunler hey

gaye su akyol

mnd802
o kadından o ses nasıl çıkıyor dıyorsun resmen. turk sanat musıkısını yeni jenerasyona armagan etmiş kendıleri. ekibi de iyi ama kendisi bir içim su. ne zamandır böyle güzel sesli güzel bir kadın denk gelmemişti. abbas, develerle yaşıyorum, yılan yıllar favori deneyin pişman olmayacaksınız.

olası bilgi sözlük buluşması

mnd802
valla dengeler kadım erkek esıtlıgıyle bozulabılır. guzel bır kadın yazar ıçın kavga çıkabilir. bir sürü erkek olsak mahallemden farkı kalmaz. kahveye gıtsem aynı sey olur. beklentı ıcıne girmeyelım geldigi gibi vuralım derseniz bir ıkı bira içmekten zarar gelmez derim.

galatasaray

mnd802
şimdi ben bir şeyi anlamadım. galatasaray kupa finali oynayacak fenerbahçe ile dimi yani büyük ihtimalle. fener en kotu yani inşallah ıkıncı olacak ligde ve dogrudan gidebilme hakkına sahip galatasaray da kupada elense bile final oynadıgı ıcın gitmiyo mu avrupaya. gitmesi gerekmez mi gitse güzel olmaz mı bilen var mı

vakıfbank reklamı

mnd802
bız boyle ınsanlar hıc olmadık. yok saksıda sarı cıcek varsa esnaf bagırmazmıs yok komsusu acken tok yatmasmıs evı yoksa ev yaparmıs.. daha olmeden mıras kavgası yapan ınsanlarız biz. kendınıze gelın bız turkuz. ustunde yakalanmasın dıye annesının gobegınden kokoın ceken adam tanıyorum ben.

19 mart 2016 istiklal caddesi patlamasının faili

mnd802
hala adamlar işid degildir o pkk dır diyor. baktı olmuyor. ıkısıde aynı sey dıyor. ulan aynı sey olsa kobanı de bu adamlar neden savastı. evet malesef dusmanımız cok fazla. para ıcın surıyelılerı aldık. ulkeyı sadece fakır yaptık. rusyanın ucagını dusurduk amerıkanın bile cekındıgı dusmanı kazandık. pkk ısıd paralel derken yan komsudan korkar olduk.

pkk sorununun çözüm yolu

mnd802
mesele su ki biz sur da cizre de orda burda devlet terorune sessiz kaldık hatta iyi ki yapmısız yapıyoruz bir tane bile terorist kalmasın yakın yıkın yok edın dedık. bi bomba patladı dunyamız basımıza yıkıldı. nerde bu devlet diyoruz. akp kızıyoruz. polıs teskılatına kızıyoruz. kımse sokakta can veren ve olusunu bile alamadan evde bekleyen cocukların dusuncelerını onemsemedı. ne oldu pekı ne degıstı. sımdı neden barıs ıstıyoruz bı ay oncesıne kadar savas ısteyen biz degil miydik alın işte savaş.

20 mart 2016 gs fb derbisinin iptali

mnd802
bır saat kala stadı bosalttık
ihbar deniliyor. ihbar ne demek istihbarat de anlarım. ipini koparan ihbar eder zaten. üstelik ben o bombacı olsam bır ay daha yasar gene patlatırım o bombayı. hemde daha bi şevkle. mac bı yıl sonra oynansa sen bu sorunu çözebilecek misin ki beni bu kadar korkutuyosun. o zaman ohal ilan et. cıkmayalım evden.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol