numan kurtulmuş

0 /
independence
uzuluyorum bu adamin haline, iyi niyetli olduguna da inaniyorum esasen. siyaseti siyasi nezaket kurallari cercevesinde yapmaya cali$iyor ancak atladigi bir $ey var, o kurallar menderes zamaninda kaldi, $imdi ortalik cakaldan gecilmiyor.

al i$te son ornegi dun ya$andi.

adamcagiz kimi konsoloslar da dahil olmak uzere pek cok partiliye iftar yemegi verdi, daha dogrusu vermeye cali$ti ama erbakancilar durur mu, iftari basip etrafi talan ettiler.

$imdi sorarim size, erbakan gibi dini, islami agzindan du$urmeyen birisinin taraftarlari nasil iftar yemegi basarlar lan? nerde kaldi sizin dininiz, allahiniz kitabiniz? erbakan’in din anlayi$i da bu vesile ile ortaya cikmi$ oluyor aslinda.

yazik gunah.
alorarola
necmettin erbakan yasalarına uyamadığı gerekçesiyle saadet partisindan ihracının istenmesi hakkında hergün bir ton haber mail kutumu doldurmakta. mail adresimi nereden buldular orasını anlamadım.
daruga
saadet partisi’nden ekibiyle birlikte ayrıldığını açıklamıştır. yeni bir parti kurmazsa akp’ye yönelebileceğini düşündürüyor.
independence
ne yaparsa yapsin ama akp’ye yonelmesin, girmesin o sinirlar icerisine. sifirdan bir parti kurarsa geni$ bir tabani olacaktir eminim ki. misal ben severim kendisinin siyasi anlamda ahlakini, edebini, konu$urken uslubunu. oy vermem zira benim anlayi$ima ters bir yondeler ama severim i$te.
independence
ve bugun yaptigi konu$mada saadet partisi genel ba$kanligindan ve saadet partisi milletvekiliginden ayrildi. kendisinin ve arkada$larinin nasil bir siyasi yol izleyecegini onumuzdeki hafta bir basin toplantisi ile aciklayacakmi$.
daruga
an itibariyle beyaz tv’de "bizim amerika’ya muhtaç olduğumuzun bin katı kadar amerika bize muhtaçtır" buyurmaktadır.
independence
yarin yeni partisini kuruyormu$. siyasi ahlak icerisinde siyaset yapan tek adam kendisi $u siralar. fikirlerimiz zerre benze$mese bile ahlakina bayiliyorum.
independence
ba$bakan olursa izleyecegi politika konusunda ciddi endi$elerim var, yoksa vallahi oyumu direk kendisine verirdim. lakin her $eyden once kokeni refah partisi, milli selamet partisi. ister istemez urkuyor insan.
rec57
kendisinin söylemlerine bakarak hak arayan ve yedirmeyen, türkiyenin birçok sorununa derman olabilecek düşümce sitemine sahip olduğunu düşündüğüm şahsiyet.
recep tayyip erdoğanın seçmenlerinin yarısının barajı geçebilme umudu olsa oyumu kesin ona verirdim dediğini duyuyor gibiyim.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol