20 mart 2016 gs fb derbisinin iptali

mnd802
bır saat kala stadı bosalttık
ihbar deniliyor. ihbar ne demek istihbarat de anlarım. ipini koparan ihbar eder zaten. üstelik ben o bombacı olsam bır ay daha yasar gene patlatırım o bombayı. hemde daha bi şevkle. mac bı yıl sonra oynansa sen bu sorunu çözebilecek misin ki beni bu kadar korkutuyosun. o zaman ohal ilan et. cıkmayalım evden.
akillibirdeli
bilmem kaçıncı yüzyılda ergenekon'dan çıkan bir milletin, kendi bayramında sokağa bile çıkamayan torunları olduğumuzun göstergesi maalesef.
adimneo
beşiktaş veya diğer kulüpler bu ülkenin üvey evladı mı sorusunu akla getiren karar. dün neden oynandı bu maçlar? kobay mı ulan bu insanlar?
bde
herhangi bir terör olayı yaşanmadan türk halkına, futbolculara, türk futboluna ağır darbe indrilen olaydır.

dünya basınında bu olay nasıl manşet edilir sizce, soruyorum? türkiye'nin en büyük derbisi dünyadaki en büyük derbilerden biri terör korkusundan dolayı ertelendi. türk güvenlik güçleri güvenliği sağlayamadı.

yabancı futbolcular türkiye'ye artık gelmek istemiyor. burda olanlarda kaçmak istiyor.

türkiye'deki düzen bozuldu, sürekli korku hakim, bombalar patlıyor. kaos oluşumu başladı.

yabancı ülkeden insanlar gelmek istemiyor ee haklılar da amk.

ekonomi her pazardan darbe alıyor.

ama istikrar bunlar.

edit:imla
nucleus
guvenlik diye mac yok ama sabah kalkip otobuslere, metrobuslere dolusup, tikali yollara girip ise gitmemizi bekleyecek devletten maas alan vali, polis ve digerleri?

guvenlik saglanamiyorsa, mac oynanmiyorsa, facebook ve twitter devlet tarafindan surekli yavaslatiliyorsa, o zaman hayatin geri kalani da durmali.

kimsenin cani bedava olmasa gerek, degil mi?
fjhyf
çok büyük bir karar bu. işlerin çığrından çıktığını tüm dünyaya ilan etmiş oluyoruz. neden fransa'da olduğu gibi milyonların sokaklarda devlet başkanları ile birlikte yürüyerek ortak bir gösteri yapamadığını da anlıyoruz. bizde işler başka. suyu çıkmış halde. kontrol altına alınabilir vir tarafı kalmadı.
doppiomovimento
terör bizim gündemimizi işgal etmeyecek diyenlerin yaptığı en büyük geri vites hamlesidir. sen git o kadar passolig ile giren çıkanı fişle ona rağmen tedbiri alama ve maçı oynatma.
enseitankado
hükümetin polisinin mesleği sorgulamalıdır. eğer bir istihbarat alındıysa polis sayısını iki katına çıkart, her taraftarı didik didik ara, her zaman tetikte ol. eğer sen bunları yapamayıp maçı iptal ediyorsan,
hükümette,
poliste,
istihbaratta bitmiştir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol