boğaz köprüsündeki intihar eylemi

minorsarki
dört çocuk babası bir adam boğaziçi köprüsüne çıkıyor ve trafikteki iki beyinsiz kadın adama "atlayacaksan atla trafiği felç ettin" minvalinde bir şeyler söylüyor ve bunun üzerine adam atlıyor. bu iki kadın şu anda serbest.
bergkamp
insan psikolojisinden anlamayan iki tane beyinsiz kadın barındıran olay. neymiş efendim trafiği felç etmiş. tabakhaneye gidiyorlardı demekki.
selimowski
intihar etmek icin kopruye cikan bir insan 2 kadinin lafiyla gaza gelip atlamis olamaz.oraya cikmissa zaten intihar edecektir.kadinlarin soylemi tabiki tasvip edilemez edilmemeli ama işin bi de empati yapma boyutu var.sahsen ben o kopru de trafikte olsam ve gidecegim yerde annem veya bir yakinimin bana acil ihtiyaci varsa ve kopru de boyle bir olaya sahit olsam sesli soylemde bulunmasam da sessiz bir sekilde dile getiririm.istanbul da yasayan bilir cogunun sov icin ciktigini.diger bir sov gosterisi neden olmasin kanisina kisa surede varabilirim o an.
minorsarki
ne olursa olsun tek düşündüğüm "atlamaması için ne yapabiliriz?" olur dediğim durum. hatta bunun için oldukça da telaşlanırım. not: doğma büyüme istanbulluyum.
mnd802
bundan bes sene oncesınde mecıdıyekoyde calısıyordum. her sabah bır adam yenı yapılan ınsaata cıkmıs asagı bakıyordu. saat dokuz cıvarı adam hep ordaydı. ilk gunler adamın ıntıhar edeceğini dusunmusler polısı ıtfayeyı cagırmıslar daha sonra adam bunu adet haline getırmıs. ve kımse artık yalancı cobana ınanmaz olmustu. ben her gectıgımde oradan ıcımde bı suphe olurdu. ya sımdı atlarsa dıye dusunurdum. velhasıl adam hıc atlamadı ama atlayacaksan atla dıyen ınsan nasıl uyur hayal edemem.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol