confessions

bergkamp

- Yazar -

  1. toplam entry 17
  2. takipçi 1
  3. puan 3190

jan olde riekerink

bergkamp
hollandalı olması belki işe arar dediğim antrenör. futbolda şu an alman ve hollanda ekolü hakim. akıcı ve hücum futbolu benimseniyor. belki bir umut bizim takımda keyifli, göze hoş gelen futbol oynar bu adam sayesinde. en azından bülent korkmaz gibi korkak oyun oynatmaz diye umuyorum

13 mart 2016 ygs sınavı

bergkamp
18 yaşında gençlerin geleceğini tayin eden sınav(mış). bizde girdik o sınava. bugün kardeşimin yaşadığı heyecanı bende yaşadım, bizde yaşadık. hatta hiç unutmuyorum sınavın bitimine yarın saat kala ön sıramda oturan kız hüngür hüngür ağlamıştı. belliki sınavı kötüydü ya da yetiştiremiyordu. ağlaması gerekiyordu.

çünkü sistem ona ya bu sınavı iyi dereceyle verirsin ya da ömrün boyunca bunun pişmanlığını yaşarsın diyordu. çünkü sistem heyecan yapan eli ayağı titreyen insanın yüksek mevkilerde yeri yok diyordu. çünkü sistem seni yarış atı gibi okula başladığın ilk günden beri bu sınava hazırlamıştı.
e sen ömrünün yarısını bu sınav için geçirmiştin. okullarda, etütlerde, özel derslerde, dershanelerde hep bu sınav için koşturdun, beyin yordun. bir insanın başına gelebilecekler senin o gün başına gelemezdi, hastalanamaz, heyecan yapamazdın.

çünkü sistem senin en ufak hatanda al aşağı etmek için bekliyor. çünkü sistem ya geleceğini bu kağıda kodlaraın ya da bitersin diyor..

bilgi itiraf

bergkamp
15 gündür hiç istemediğim hiç sevmediğim bir iş yapıyorum ve bir 15 gün daha sürecek bu çile. ne yazıkki günlük hayatımada çok fazla yansıyor bu durum. mutlu olamıyorum ya da mutluymuş gibi yapamıyorum. hayata küstüm yemin ederim sözlük.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol