bilgi sözlük mobile

0 /
biskuvit
independence i bu calismalarindan dolayi kutlar, bilgisayardan cok telefondan giren bir birey olarak mutlulugumu gizlemekten utanmam. bilgi sozluk mobile da var darisi dmoza artik.
nickten yana sansim yok
içerden aldığım bilgilere göre bu gece de bitebilirmiş. o da olmadı belki yarın, belki yarından da yakın. ama yarından da yakın olursa o bu gece falan olur. bu da yanlış oldu.

kısacası vatana millete hayırlı olsun; ya allaaaah bismillah.
independence
pek cok hatasi ile birlikte hizmete acilmi$tir.

oncelikle yakla$ik 1 saat icerisinde olabilen buydu, zamanla tum eksiklikleri giderilecektir.

ote yandan yazik ki sozlukte rss yok, zira asp uzerinden dynamic olarak xml’e yazi cekmek hic de kolay degil. ozellikle benim yazdigim kodlarda bu hemen hemen hic mumkun degil(yazar burda kendisini itin gotune sokmaktadir). rss’nin olmadigi bir sitede mobile uygulamanin bu kadari bile iyi denilebilir emin olun.

mobile uygulamada "henuz" css okutamadigim icin telefon sistemine, yazilar kucuk gozukebilir. cok $ukur ki telefonlarda yazilari buyutebilme olasiligimiz var. misal ben ekrana iki kere tiklayinca yazilar buyuyor, siz de deneyin.

henuz arama kutusu ve mesajla$ma aparatini yapmadim. dedigim gibi 1 saat icerisinde ancak bu olabildi, yarin oteki gun olabildigince geli$tirilecektir.

yalniz cok net soyleyebilirim ki telefondan diger turlu giri$lere nazaran kolayligi tarti$ilmaz bile.

fikrin sahibi biskuvit’e de ayrica te$ekkur ederim.
isyankarmuhabir
böyle bir çalışmanın sözlükteki katılımı arttıracağını düşünüyordum düşünsenize yolda, otobüste, trende, vapurda, metrobüste, tuvalette, sinemada,yemekte, yatakta, evde, işte salonda, balkonda, deniz kıyısında, ormanda, havada, karada, teknede bütün bilgiçler istedikleri anda bilgisözlük e girebilecekler. hatta bu düşüncemi indy ile de paylaşmıştım o da bana bu işin teknik zorluklarından bahsetmişti, demekki aşmış bu zorlukları kendisini tebrik ediyorum.
independence
artik ba$lik da acilabilecek mobile sistem uzerinden, ancak $imdilik lutfen sadece ingilizce karakter iceren ba$liklar aciniz. zira halen ba$lik acilan bolumde bir turkce karakter aksakligi ya$amaktayiz.
biskuvit
hersey benim icindir felsefesine sahip olan independence tarafindan gelisimi durdurulmustur. ya baboli bari su son yazdigim hususlari duzeltiverseydin ben raziydim ya.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol