confessions
  1. toplam entry 680
  2. takipçi 1
  3. puan 53709

bilgi sözlük

yat yat yat ahlak polisi
neredeyse bir yıldır yazdığım, okuduğum, sözlük.

ilk olarak ekşi sözlüğü keşfetmiştim, ulan bu ne güzel bir şey dur bende yazayım bir şeyler diye ekşi sözlükte üye olma butonunu bir gün boyunca aradığım sonunda yazar alınmadığını öğrenince epey bir sövdüğümü hatırlarım. ardından o sıkıntı ve hayal kırıklığı içinde ekşi sözlükte rastgele tusuna basarım ve ilk olarak bilgi sozluk başlığını gorurum . gordugum ilk linke basarım ve uye olayım butonunu gorunce epey bir sevindiğimi hatırlarım. o heyacanla on entry mi girmiş ve onaylanmamı beklemekteyimdir. o sırada kendi başlığımı keşfederim. aa insanlar benim hakkımda yazmış, aa cidden nickim o kadar komik mi ya diye kendi kendime konuştugumu hatırlarım.. daha yazarlara mesaj atılabildiğinden habersiz.. ardından her şeyi çözdüm de biraz uzun sürdü işte.

ve sözlüğün o günden bugüne kadar süreci hakkında bir kaç bir şey söylemek istiyorum..

-ilk geldiğimdeki o hava yok. (23.05.06)

-iyi yazarların gitmesine göz yuman yönetim ve bununla ilgili sözlük yönetiminin kendisinde suç aramaması hatta olan bitenin hepsine göz yuman bir yönetimin olması gerçekten sözlükten soğuma sebebimdi.

-sözlük te yenilik, güzellik beklerken, sitenin her tarafından fışkıran reklamları görmek beni gerçekten üzdü.

-her zaman açık olan yazar alımları hep sözlüğün zararına oldu. uçurulan yazar başka bir nick alarak sözlüğü kirletmeye, kavga, çıngar çıkartmaya meğilliydi.

son olarak söylemek istediğim de sözlüğün aslında bir eğlenme, zaman geçirme aparatı olduğudur. bir hobi olduğudur. fakat burda adeta bir tartışma ve ayar verme arenası haline geldiğidir.

ben ise her zaman girip okuduğum sözlük için çok üzülüyorum keşke böyle olmasaydı diyorum, ama olan oldu artık durumun farkına varıp sözlüğün silkilenmesi gerçekten sözlük için iyi olacaktır.

namaste
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol