eski sevgilinin yeni sevgilisinin yeni sevgilisi

mystic girl
kafarsı karşanlar için, şöyle bi tanım yapalım..

esas kişimiz, geronimo..
eski sevgili: x,
yeni sevgilisi, y,
başlığın kapsadığı kişi: y’nin yeni sevgilisi olan z..

yani, geronimo, bir şeyler paylaştığı x’ten ayrılıyor (ki, x bu durumda eski sevgili oluyor).. x, yeni sevgili olarak y’yi buluyor.. ancak o ilişki de bitiyor.. dayanamayan y, yeni bi sevgili buluyor..

olan geronimo’ya oluyor haliyle.. konu mankeni gibi kaldı bu başlıkta..
mystic girl
konu mankeni olmayı gururuna yediremeyen kişidir bu.. halbuki, freddy tekerlemesi gibi, bir gün kendisinin de geronimo sıfatını alacağını bilmez...

adı da dedirten değil, medirten’dir.. bak, özel isim, kelime işareti kullandım... başlık neyim de giymez.. belki, kep..
karpuzz
yani durum itibariyle esas kişi geronimo kardeşimizin de gönül rahatlığıyla yazabileceği sevgili olup savaşıp sevişebileceği bir kişidir. 7 göbekten sonrası akraba sayılmazmış zaten. hatta intikamın da daniskası olur. bir taşla iki kuş falan vurulur.
karpuzz
alın siz hepsini toplayın doldurun bir kavanoza turşusunu kurun en iyisi sonra da buzdalabının en ulaşılmaz en nalet yerine koyup bir kaç yıl orda bekletin bozulsun küflensinler ancak o zaman akıllanır bunlara böyle yapmak lazım.
addicted to pain
şimdi eğer bu eski sevgilinin yeni sevgilisinin yeni sevgilisi hala bizim eski sevgilimizi seviyorsa,tabi bizim de eski sevgilimiz oluyo bu,yani bi sevgili parantezine alsak bunları sanki havuz probleminden kolay olurmuş gibime geldi ama nese konuyu dağıtmayalım,dediğim gibi eğer eski sevgilinin yeni sevgilisi yeni sevgilisi ile sadece eski sevgiliyi kıskandırmak için çıkıyorsa ve bizim eski sevgili de ona karşı boş değilse onu kıskandırmak için eski sevgiliye aynı amaç ile yaklaşması muhtemeldir.işte böyle bir durumda içinde bulunduğun durumun imkan ve şeraitini düşünmeyeceksin çünkü fırsat bu fırsattır.

bu durumda hemen eski sevgilinin teklifi kabul edilir,önce eski sevgili daha önce size yaptırdıklarından dolayı bilare ..kilir,sora eski sevgili kola takılır dışarı çıkılır yeni sevgili ve onun yeni sevgilisini görmek için beklenilir,uğraşılır didinilir,ilk karşılaşmada ne bakıyon lan gibisinden ufak bi mazeret bulup eski sevgilinin önceden yeni, şimdi eski sevgilisi itinayla dövülür,o esnada zaten muhtemelen bizim eski sevgili yeni sevgilinin yeni sevgilisinin saçını başını yoluyo olur.böylece topluca öç intikam alınmış olur.

not:çok karıştı biliorum ama eski sevgiliye a,eski sevgilinin yeni sevgilisine b,yeni sevgilisinin yeni sevgilisine de c derseniz kolay olcak bakın görün ben denedim oldu
melankomik
şimdi biz sabri olalım. eski sevgilimiz ayşe olsun. ayşe’nin yeni sevgilisi mehmet. mehmet’in yeni sevgilisi de fatma..
ve elimizdekiler :
sabri(yani biz) : durumumuz belli. ayşe tarafından terkedilmişiz. sapız şu an..
ayşe(eski sevgilimiz. ve artık mehmet’in de eski sevgilisi) : bizden ayrılmış, mehmet’le günün gün etmekteyken mehmet de bunu bırakır. fatma’ya gider. bu da kalır öyle sap gibi.
mehmet(ayşe’nin eski, fatma’nın yeni sevgilisi) : bizi terkeden ayşe’nin burnunu güzelce sürtmüştür. bu adama bundan dolayı sempati duyabiliriz ama yine de eski sevgililerin yeni sevgilileri pek sevilmez nedense. ama durun bi dakika ya artık yeni sevgilisi değil ki? neyse fazla ayrıntıya girmeyelim..
fatma(mehmet’in yeni sevgilisi) : bu kişi artık merkezden bayağı uzaklaşmış bizimle pek alakası da kalmamış. işte neyse. yeni tatlar yeni heyecanlar...
şimdi ardışık sırayı takip ettiğimizde terkeden insanın terkedildiğini gördük. buradan fatma’nın da bir gün mehmet’i terkedeceğini çıkarırsak; fatma’nın yeni sevgilisi de ali olsun.
ali (fatma’nın yeni sevgilisi. fatma’nın, hikayenin en alımlı kahramanı mehmet’i göt etmesine yardımcı olmuştur. ama o da bir gün fatma’yı terkedip fatma’dan daha fazla sempatizana sahip olacaktır. bu böyle gider zaten.)
ve öyle görünüyor ki biz şu an hikayenin en ezik insanıyız. boştayız. ve bize göre tek kişi var şu an elimizde, fatma. şimdi biz fatma’yı alınca. mahmet ve ayşe boşta kalıyorlar. ama şunu farkediyoruz ki, biz giden sevgilinin ardından yeni sevgili için 4 nesil (ayşe, mehmeti, fatma, ali) beklemişiz. ayşe ise bizden hemen sonra geliyor. bu durumda da ayşe’nin birini bulması için ali’nin fatma’yı teketmesini beklemesi gerekiyor ki 4’e tamamlansın. ama bununla da bitmiyor, ali ayşe’yi terkedince, ali’nin yeni sevgilisi de ali’yi terkedecek ve ali ayşe’ye kalacak. ondan sonra sıra mehmet’e gelecek. ali’yi terkeden sevgiliyi terkeden sevgiliyi terkeden sevgiliyi de mehmet alacak. ve bu böyle ardışık olarak devam edecek. bu terkedilen insanlar da kendi aralarında ayrı kombinasyonlar oluşturacaklar. ki onu burada anlatmak imkansız. kitabım yakında çıkıyor. orada bütün ayrıntılarıyla anlatıp zihninizdeki bütün soru işaretlerini yokedeceğim. uzun lafın kısası. aşk meşk boş işler bunlar..
kyrlanas
eski sevgilimiz gudik olsun
gudikin yeni sevgilisi danyal olsun

danyalın yeni sevgilisi gudik olur. neden derseniz danyal yeni sevgili edinmek icin eski sevgilisinden ayrılmıstır.

o zaman basligin cevabi gudiktir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol