tetristeki uzun çubuk

0 /
reddevil
genelde kırmızı olan bu çubuk,bir nevi zurnanın zırt dediği yerdir.o geldi mi tetrisin geri kalan zavallı üyeleri unutulur,bazen oyunu kaybedersiniz,bazen de dikkatli olup süper puanlar kazanırsınız.
sepulturk
şu anda yaşı 20 ve üstünde olan insanların hayatlarında bir dönem en çok bekledikleri şeydir. müthiş bir dizilim yaparsınız, 8 sütunun 7sini doldurursunuz sadece kenardaki tek sütun kalır. ve beklemeye koyulursunuz ki o çubuk gelsin ama gelmez. peşpeşe abidik gubidik şeyler gelir. çok özlersiniz onu. en sonunda gelir ama iş işten geçmiştir, tetris aletinin sağındaki, şekillerin yönünü değiştiren çubuğa basarsınız heyecanla fakat gelen çubuk birden dik duruma geçip sizin tavana vurmaınız ve yanmanızı sağlar. böyle duygusal anlara vesile olur bu çubuk. insanı böyle uzun entry yazmaya zorlar.
artemisia
game boy alacak parası olmayan 80’li yılların çocuklarının daha ucuz olduğu için bir şekilde sahip oldukları tetris oyununu oynarken "gelse de tetris yapsam" diye heyecanla bekledikleri, beklerken o çubuk için özel delikler hazırladıkları, o delikleri hazırlarken bir yandan ha geldi ha gelecek diye sürekli sağ frame’e baktıkları en çok özlenen, en sevilen ama en az gelen çubuktur.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol