confessions

ssq

- Yazar -

  1. toplam entry 33
  2. takipçi 1
  3. puan 45741

ekşi sözlük

ssq
bir kaç nick altı embesilinin ortamlarda fink attığı yer. hatta an itibariyle birisi bu konudaki üstün yeteneğini gösteriyor.

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=tiny+axe&a=td

evde kedi beslemeyen insandaki verimsizlik

ssq
kedilerin günümüz yaşantısındakii önemini vurgulayan bir önerme. türk edebiyatının gelişemesinin nedenleri arasında gösterilir. nedir? kedi besleyen yazarların azlığı. katılmamak elde değil. şimdi yazar olmak için kasıyoruz. hayal edin. ne gerekli öncelikle. dağınık ama pis olmayan bir ev, bilgisayar-daktilo, dağınık bir masa, huzur dolu bir müzik. bunları tamamladığınızda sanmayın ki yazar olacaksınız. kedi eksik yarram. kedi olmazsa işiniz yaştır. kitap yazmayı bırak bu sözlükteki çoğu kişi gibi iki cümlelik entry yi bile yazamazsınız.

yazacak adam önce o kediyi şöyle bir seyretmeli. hatta kedinin adını "ilham" koymalı. ki lazım olduğunda ilham gel oğlum/kızım şeklinde çağırmalı. yoksa verimsizlik onu bir sarmaşık gibi sarar, sarmalar. günümüz çoğu popüler ama verimsiz yazarlarına benden bir katkı olsun.

duvar boyayarak kariyer yapan komünistler

ssq
orda burda sıkça rastlanılan tiplerdir. geçen gün yürüyorum yolda. bir türkü tutturmuşum. neşeliyimde. bir apartmanın yanından geçiyorum. oha süper çizimler var. bir sanat eseri adeta. daha da yaklaşıyorum. "1 mayıs’ ta bilmemne" yazıyor. vay be diyorum. leonardo da vinci bile bu denli bir çalışmaya imza atamazdı. ama onları da anlayışla karşılıyorum. iş yok güç yok. duvar boyaya boyaya bu işin ehli olmuşlar. bu bir nevi kariyer basamakları onların.

assert h

ssq
bir ekşi sözlük yazarı. badi manyağı olan bu yazar kafayı bir de klon sözlüklere takmış. yok bizden şunu çalmışlar. yok şu temayı araklamışlar. sanırsın kendisi rapid’ te fink atmaz. bir de yaşına başına bakmadan gençler! hitabıyla uyarıyor sözlükçüleri. hey allah ım...

bir sözlük klonuna:

<assert h>
hala daha sozluk klonu, hala daha calip cirpmada akillari. $imdi de cruelstroke’un cnbc - ek$i aqua’sini araklami$lar.
aferim gencler aynen boyle devam. ne gerek var hazirlamak felan, kim ugra$acak. copy-paste, bir-iki image’a da kendi ismini yaz, oh mis.
</assert h>

meali: eheh tespit yaptım. bakın haklarımızı koruyorum lütfen beni şukelalayın...

başka bir sözlük klonuna:

<assert h>
kac tane server’i oldugunu merak ettigim sozluk. arkada$lar datacenter falan kurmu$ sanirim. 1,5 senede sorunu cozduklerine gore. hey ma$allah.
</assert h>

meali: bilgisayar denilen bok püsürden anlıyorum. datacenter dedim bak. hey maşallah diyip bir de hafif hafif hor görüyorum.

bir başka sözlük klonuna:

<assert h>
benim spider man 3 adli temami calmi$lar.
hadi tamam her klon zaten ek$i sozluk’ten bir $eyler caliyor da, e karde$im o temada logonun duzenlenemeyecegi belli. ki ozellikle o $ekilde yaptim ki sizin gibi deny.. eoo insanlar uzerine iki brush cekip kendi yazisini yazmasin diye. logoyu yamulta yamulta logoluktan cikarmi$siniz, belli i$te senin yapmadigin ne kasiyorsun ? bari gelip benim i$imin icine sicmayin be.. lanet olsun.
</assert h>

meali:
1- ben theme yapabiliyorum.
2- ben gene tespit yaptım. şukela babalar.
3- hiç çekinmeden denyo diyebiliyorum. yazar notu: denny eeooooo
4- tekrar vurgulayım. ben rapidshare kullanmam, e mule nedir?

bir başka sözlük klonuna:

<assert h>
9 haziran’da acilacagi yazan ancak hali hazirdahttp://www.sozluklu.com/index.php linkinden gorulebilen sozluk klonu.
pek de orjinal degil gibi be ? tanidik geliyor bu kodlar ?

edit: eaheahaeh sanirim bu entry’i okumu$lar ve degi$tirmi$ler.
edit 2: sadece index’i kapatmi$ bunlar.http://www.sozluklu.com/...ess=word&q=eksi+sozluk .. ahahah alemsiniz yahu. (q degi$kenine ne yazacaksaniz yazin i$te)
</assert h>

meali:
1-tespit tespit üstüne tespit benim üstüme. tespit yapıyorum canlar.
2-eahahah q değişken falan ;) ben anlıyorum bu işten. klon sözlükleri bokluyorum. şukelama bakıyorum.

<assert h>
sozluk tarihcesi/@assert h
</assert h>

toplu mealleri: istatistiklere bakar dururum. güncellenmezse iş çıktı bize. bugünlerde klon sözlükte acılmıyor biz de burdan entry mizi kasalım.

kendisine deplasmanda değil evim bildiğim yerde seslenmek istedim. şüphesiz ki skindrik argumanlarla saldıracaktır. kenyo yaaaa....

ajax

ssq
bir programlama dili değildir. yardımcı bir araç olarak adlandırabiliriz. çok kullanılırsa boku çıkar. yerinde kullanıldığında ise cillop gibi olur.

function oha() {

var object;

var browser = navigator.appname;

if (browser == "microsoft internet explorer") {
object = new activexobject("microsoft.xmlhttp");
} else {
object = new xmlhttprequest();
}

return object;
}
var request = oha();

internet explorer angutu yüzünden tek satırla bitecek olay. böyle zavallı bir hal almıştır. çekmek istediğiniz veriyi çeker. yollamak istediğinizi yollar böyle de can bir olaydır ajax. gerisi ise coding yeteneğine kalmış. işin php/asp/jsp kısmı işte. her ne kullanıyorsan.

yemeği yemeden tuzlamayan insan teslimiyetcidir

ssq
yemeği yemeden önce tuz dökmeyen insan teslimiyetçidir.
son derece gerçekçi ve kabul görmüş bir ifade. dikkatinizi bir toplayın. düşünme gücünüz henüz yitmemişse bir düşünün. yemek geliyor önünüze direk kaşıkla/çatalla
abanıyorsun. noluyoruz lan.

bu kadar da zavallı bir insan olamaz. bu kadar da kabulcü bir birey olamaz. bir de bunu milliyetçi esaslarla dayatmacı bir üslupta sunuyorlar. neymiş. yemeği yemeden önce tuzlayan kesin türkmüş. hassektirin ordan. yemek yemeden önce tuzlanırmış. hahaha... eğer güçlü bir iradeye sahipsen çok tuzlu bile olsa yersin. dayanırsın. anlaşılır ki sen muzaffersin. teslimiyetçi değilsin.

gotik hatun kaldırma yolları

ssq
çok zorlu ve çeşitli incelikler isteyen olaylar bütünü. takıldığım ortamlarda bu gotik kızlarımızı inceleme şansı edindim. gözlemcilik yeteneğim doğuştan gelmekte. biz de bu yeteneği nacizane tüm insanlıkla paylaşmaya çalışıyoruz. hemen bir yalaka edasıyla "eheh teşekkür ederiz" falan demeyin. kendi egomu tatmin ediyorum. yoksa ne bok yemeye anlatayım tespitlerimi.

gotik kızlarımız kendince takılan, yer yer saldırgan eğilimler gösteren yarı şizofrenik tipler. bir discovery belgeseli gibi anlatacağım. onları ürkütmeden yanlarına yaklaşın. eğer gerçekten bir tanışma amacı taşıyorsanız. ilk cümle çok önemli. peki nedir? merak etme genç adam. açıklayacağım.

mümkün olduğunca asabi ve böyle hayatın amınakoyim ifadesini yerleştir suratına. ilk intiba çok çok önemli. ilk cümle ise yeni doğmuş bir bebeğin kıçına atılacak şaplak kadar kritik. kılık kıyafet hakkında detay bile veresim yok. zira detaylarla uğraşan insan da gizli eşcinsellik vardır. ama olmayabilir de. ya da öyle bişeyler işte aminakoyim. gotik hatuna dönelim. gotik hatun doğası gereği sinirli, buna kısaca değindik. gotik hatunun yanına yaklaşırken bile siktir kodumunun piçi geliyor ifadesi olur suratında. bunu anlayışla karşıla. çünkü o, hatuna doğa tarafından yüklenmiş bir özellik. insan haklarına saygılı ol. onun dertleri var, onun dünyaya isyanı var. onun anne ve babası onu anlamıyor. işte tüm bunlara dikkat edeceksin gohakal.(gotik hatun kaldırıcı)(ben buldum izinsiz kullananın başını ağrıtırım) konu dağılmak üzere. biriniz de "abi mevzuya gelelim ehe" demiyor. mevzuya gelelim. yavaşça fakat sinirli bir şekilde götüne bakın. gotik kızlar götlerine bakan erkeklerden hoşlanırlar. ahah şaka lan şaka. gözlerine bak. ama aminakoyim böyle dünyanın dercesine bir bakış. "hayat götüme girdi isyanım var ulan" ifadesini kıza konuşmadan anlatabil. küçük nüanslar bu tanışma için çok önemli.

"bu hayat çok sıkıcı ve yalan öyle değil mi lan". işte ilk cümle bu. cümlede bir uyum var farkettiyseniz. o edebi gücünüz varsa anlarsınız. edebi gücü olmayanlar buraya kadar okumamıştır zaten. bu cümleyi söylediğiniz anda gotik hatun, tıp dilinde "ohabirisibanasarkıyor" olarak adlandırılan moda girer. yani yalan dünyada benim gibi zavallı olarak kalmış bir insanımsı benden hoşlanıyor olarak anlar ve siktiminin mekanizmasını çalıştırır. hell yeah! mekanizmayı çalıştırmayı başardın sevgili gohakal. bundan sonra neler olabilir ben de bilmiyorum. işlemin bu aşamasından sonra hatuna okkalı bir tokat atıp uzaklaşmaya başladım. ayrıca bir iki tane de burhan çaçan kasedi fırlattım suratına. belki dinler...

fazla diş fırçalayanlardaki oral seks egilimi

ssq
tespit tespit üstüne. genel geçerliliği tüm dünyaca kabul görmüş bir tespit. fakat başlıktaki haliyle değil tam olarak. aslında 2 dakikadan fazla diş fırçalayan insanlardaki oral seks eğilimi idi.

tamam eyvallah. dişlerin temiz ve beyaz görünmesi, gülerken parlak olması falan güzel şeyler. fakat bazı şeylerin de bokunu çıkarmamak gerekir. günde 2 kere. o da toplamda 2 dk eder, fırçalayınız. diş fırçalamak iyidir. fakat bokunu çıkarmadan.

kakasını tutan erkekte gizli eşcinsellik vardır

ssq
doğruluğu güneş kadar parlak olan cümle. aşağı yukarı sizde anladınız. cümlenin ne anlattığı ortada.

bakın. bir erkeğin kakasını tutmasını haklı çıkarak bir tane sebep söyleyin bana.

-tuvalet yok.
nah yok. her yer tuvalet lan. afedersin kaz toprağı sıç oraya.

-kabız
oha be oha bu kadar da niyet belli edilmez. bunu direk es geçiyorum.

bir erkek kakasını tutuyorsa. ondan haz alıyor anlamına gelir. bakın kakasını tutan bir erkeği gözlemleyin. kakasını tuttuğunu nasıl anlayacaksınız? ahaha. götüne ve başına bakın. mutlaka götü başı oynuyordur.

not: bazı kibar kaknemler için kaka yazdım. bok ta yazabilirdim. büyüklüğümü bir kere daha gösterdim. respect!

facebook tan hatun kaldıramamis erkekten uzaklasin

ssq
çok doğru olduğu kadar bir o kadar da sarsıcı önerme. bi bakın çevrenize herkes facebook’ ta değil mi? en taş, güzel, at, kaşar, ev kızı, inek vs kızların hepsi facebook’ ta.

bir erkek böyle bir ortamdan bir hatun da kendine ayıramıyorsa, yazıklar olsun onun erkekliğine. çıkmasın insan içine. gözüme gözükmesin. gitsin. "facebook’ tan hatun kaldıramayanlar" grubuna falan girsin. ya neyse amınakoyim. ve siz de de bu tip bir arkadaşa sahipseniz direk uzaklaşın. :göz kırpan smiley: onda açığa çıkmamış şeyler olabilir. aman göte dikkat.

kurtlar vadisi türkiye nin lost udur

ssq
kurtlar vadisini izleyip akabinde de lost izleyince aklıma gelen bir önerme. doğru olup olmadığını anlatmayacağım sizlerle. çünkü gayet mantıklı. her ergin kişi bunu kabul etmeli.

karakterlere şöyle bir gözdirelim benzediklerini göreceksiniz.

polat - jack (ikisi de hayat kurtarır. gerekirse de öldürür.)
iskender büyük - locke (ikisi de gerizekalı)
kate - muro (ikisi de hangi bölgede yer alacağına bir türlü karar veremiyor)
sayid - erhan (ikisi de bıyıklı)
deve tuncay - sawyer (ikiside vurucu)

bu kadar benzerlik tesadüf olabilir mi? iki dizide de flashback ler var. ee aminakoyim. ne iş?

başlık gereklilik kurulu

ssq
her sözlükte bulunur bunlardan. adeta bir dernek gibi çalışırlar. iş paylaşımı konusunda neredeyse uzmanlaşmışlardır. aylık toplantıları olur. bir tanesine şöyle bir baktım çıktım. genelde çoğu sivilceli tipler.

toplantı başında kodaman bir sivilceli -ki sanırım başları- çıkıp bugün gerekli olan başlıkları açıklıyorum diyor. diğer sivilcelilerde harıl harıl not tutuyor. gerekli olmayan başlıkları sağ bırakmıyoruz. çünkü biz sivilceliyiz. yaşasın akneler. şeklinde bir de yeminleri var. toplantının geri kalanını midem kaldırmadı. terk ettim orayı.

yazdigi kitabı tanıtmak için yazar olan tifillar

ssq
elli karaktere takılmasaydı. "yazdığı kitabı tanıtmak için sozluk yazarı olan tıfıllar" olarak görecektiniz. detaylara takılmayın. zaten detaylara takılanların bazı bastırılmış duyguları olduğunu başka bir yazımda anlatacağım.

konuya gelelim. ne kadar zavallıca, ne kadar bayağı bir hareket. öyle değil mi?
evet diyorsunuz içten içe. ezik olmanın getirdiği korkaklıktan dolayı belki onu bile dışarı çıkartamıyorsunuz. ama ben anlıyorum sizi. evet zavallıca. sen git kitap yaz. sonra onu da bir moderatore mesaj atıp "ben kitap yazdım duyurularda yayınlar mısın" de. lan lan. aklıma geldikçe sinirlenirim.

ben onu duyuruda görücem sonra gidip o kitabı satın alacağım. hehe güleceğim yoktu. burda anlatılmak istenen ise. sözlüklerde duyurusu yapılan kitaplar, kolpadır. aklı olan almak gibi bir enayilik yapmaz.

rock müzik dünyadan kaldırılmalı

ssq
tv keyfi yaparken, mtv’ ye denk geldim. dedim bunca kişi izliyor. ben de biraz izleyeyim. hep mezzo izleyecek değilim ya. halk arasına karışmak asıl amaç. rock chart diye bir hede var. kafa siken yüzlerce müzik. işte bu düşünce o anda parladı beynimde. rock müzik dünyadan kaldırılmalı...

hadi gelin toplu bir seans olsun bu. içinizde bir yerlerde var değil mi? ulan bu müzik kafa sikiyor diye. eee hala neden dinlemeye çalışıyorsun ki. nedir bu bir komüne bağlı kalma isteği. gerçek, arınmış bünye. arif susam ister, ümit besen ister. sağlıklı bir beyin rock müzikten hoşlanmaz. ambale olur duyduğunda. hastalık varmışçasına işleyişe geçer. bunu en son finlandiyalı bilim adamı, james svenerson kanıtladı hatta. isteyen araştırabilir. dediğim o dur ki. dünya barışı için dingin beyinlere ihtiyaç var. dingin beyinlere ulaşmak için ise rock müzik dünyadan kaldırılmalı. sevgi ve barış için orhan gencebay dinlenmeli. aklı olan buna uyar.

kadın programlarını izlemeyen erkek eşcinseldir

ssq
geçen gün aklıma gelen düşününce kesin bir kanaat getirdiğim önerme. kadın programlarından kasıt şu öğle kuşağında yayınlananlar. evet bir erkek izlemiyorsa ondan şüphe ediniz.

hele hele bir de gidip akşamları 6-7 tane erkeğin olduğu spor programlarını izliyorsa şüphe etmeden kararınızı veriniz. kadın programlarında kadınlar var. sen nesin erkek. izlemen gayet doğal degil mi? oysa futbol programları oyle mi?
6-7 tane erkeği izleyip onlarla meşk etme amacı. kusura bakmayın ben başka sebep göremiyorum. eğer bir erkek, kadın programlarını izlemeyip, gidip spor programlarını izliyorsa içinde kalmış olan uktelerini ukte olmaktan çıkarmaya çalışıyordur. dikkat edelim bu spor programlarını sunanlar eskiden futbolcuydu çoğunlukla. futbol, kaslı adamlar, karizma. bir insan ihtiyacı olan şeyi ister.

kadın programları ise benim gibi saglam, sert, maco erkeklerin vazgeçilmezleri arasındadır. neden? çünkü kadınları izliyoruz. doğa kanununun gereklerini uyguluyoruz.

spor programlarını izleyenleri şöyle bir uzaktan izleyin. gerçekten de bir tuhaflık yok mu? istirham ediyorum.

öğrenci evinin pisligiyle gurur duyan mal öğrenci

ssq
oncelikle belirteyim mal yerine gerzek olacaktı. karakter sınırlamasına takıldı herhalde. ya da öyle bişeyler işte aminakoyim.

bu tiplerdir ki başları bir an önce ezile. türk öğrencilik hayatı ideal standartlarına kavuşa. mamafih olmuyor. herkesin beynine yerleşmiş. öğrenci evi pis olur arkadaş. höst! yarrak afedersin. kim çıkardıysa bu pislik olayını ona da bir çift sözüm, iki çift de tekmem var.

-abi bizim evde makarna tenceresinde hayvan yetiştiriyoruz. ehehe. seri üretime geçtik. ihraç ediyoruz.

hehe ite bak. pis herif. iyi bok yiyosun. bi de marifetmiş gibi anlatıyorsun bunu. bu popüler öğrenci muhabbeti ortama bir kere salınmaya görsün. salındıktan sonra büyük bir yarış başlar.

-ohoo o da bişey mi olm. biz evdeki kıl, tüyü toplayıp yatak yaptık.

mal. öküz herif. sen de iyi bok yemişsin. marifet mi lan pis olmak. marifet temiz, ak pak olmak gençler ve kendini genç hissedenler. böyle bir muhabbet ortasında kaldığınızda hemen ayağa kalkın. ilk önce hafiften göğüs uçlarınızı okşayın. karşıdakinin hoşuna gidecek bu. daha sonra dilinizle dudağınızı şöyle bir yalayın. bu o pis konuyu dağıtacak. ibne olduğunuza dair söylemleri artıracaktır. bakın ne kadar güzel konuyu değiştirdiniz.

0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol