gotik hatun kaldırma yolları

ssq
çok zorlu ve çeşitli incelikler isteyen olaylar bütünü. takıldığım ortamlarda bu gotik kızlarımızı inceleme şansı edindim. gözlemcilik yeteneğim doğuştan gelmekte. biz de bu yeteneği nacizane tüm insanlıkla paylaşmaya çalışıyoruz. hemen bir yalaka edasıyla "eheh teşekkür ederiz" falan demeyin. kendi egomu tatmin ediyorum. yoksa ne bok yemeye anlatayım tespitlerimi.

gotik kızlarımız kendince takılan, yer yer saldırgan eğilimler gösteren yarı şizofrenik tipler. bir discovery belgeseli gibi anlatacağım. onları ürkütmeden yanlarına yaklaşın. eğer gerçekten bir tanışma amacı taşıyorsanız. ilk cümle çok önemli. peki nedir? merak etme genç adam. açıklayacağım.

mümkün olduğunca asabi ve böyle hayatın amınakoyim ifadesini yerleştir suratına. ilk intiba çok çok önemli. ilk cümle ise yeni doğmuş bir bebeğin kıçına atılacak şaplak kadar kritik. kılık kıyafet hakkında detay bile veresim yok. zira detaylarla uğraşan insan da gizli eşcinsellik vardır. ama olmayabilir de. ya da öyle bişeyler işte aminakoyim. gotik hatuna dönelim. gotik hatun doğası gereği sinirli, buna kısaca değindik. gotik hatunun yanına yaklaşırken bile siktir kodumunun piçi geliyor ifadesi olur suratında. bunu anlayışla karşıla. çünkü o, hatuna doğa tarafından yüklenmiş bir özellik. insan haklarına saygılı ol. onun dertleri var, onun dünyaya isyanı var. onun anne ve babası onu anlamıyor. işte tüm bunlara dikkat edeceksin gohakal.(gotik hatun kaldırıcı)(ben buldum izinsiz kullananın başını ağrıtırım) konu dağılmak üzere. biriniz de "abi mevzuya gelelim ehe" demiyor. mevzuya gelelim. yavaşça fakat sinirli bir şekilde götüne bakın. gotik kızlar götlerine bakan erkeklerden hoşlanırlar. ahah şaka lan şaka. gözlerine bak. ama aminakoyim böyle dünyanın dercesine bir bakış. "hayat götüme girdi isyanım var ulan" ifadesini kıza konuşmadan anlatabil. küçük nüanslar bu tanışma için çok önemli.

"bu hayat çok sıkıcı ve yalan öyle değil mi lan". işte ilk cümle bu. cümlede bir uyum var farkettiyseniz. o edebi gücünüz varsa anlarsınız. edebi gücü olmayanlar buraya kadar okumamıştır zaten. bu cümleyi söylediğiniz anda gotik hatun, tıp dilinde "ohabirisibanasarkıyor" olarak adlandırılan moda girer. yani yalan dünyada benim gibi zavallı olarak kalmış bir insanımsı benden hoşlanıyor olarak anlar ve siktiminin mekanizmasını çalıştırır. hell yeah! mekanizmayı çalıştırmayı başardın sevgili gohakal. bundan sonra neler olabilir ben de bilmiyorum. işlemin bu aşamasından sonra hatuna okkalı bir tokat atıp uzaklaşmaya başladım. ayrıca bir iki tane de burhan çaçan kasedi fırlattım suratına. belki dinler...
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol