kadın programlarını izlemeyen erkek eşcinseldir

ssq
geçen gün aklıma gelen düşününce kesin bir kanaat getirdiğim önerme. kadın programlarından kasıt şu öğle kuşağında yayınlananlar. evet bir erkek izlemiyorsa ondan şüphe ediniz.

hele hele bir de gidip akşamları 6-7 tane erkeğin olduğu spor programlarını izliyorsa şüphe etmeden kararınızı veriniz. kadın programlarında kadınlar var. sen nesin erkek. izlemen gayet doğal degil mi? oysa futbol programları oyle mi?
6-7 tane erkeği izleyip onlarla meşk etme amacı. kusura bakmayın ben başka sebep göremiyorum. eğer bir erkek, kadın programlarını izlemeyip, gidip spor programlarını izliyorsa içinde kalmış olan uktelerini ukte olmaktan çıkarmaya çalışıyordur. dikkat edelim bu spor programlarını sunanlar eskiden futbolcuydu çoğunlukla. futbol, kaslı adamlar, karizma. bir insan ihtiyacı olan şeyi ister.

kadın programları ise benim gibi saglam, sert, maco erkeklerin vazgeçilmezleri arasındadır. neden? çünkü kadınları izliyoruz. doğa kanununun gereklerini uyguluyoruz.

spor programlarını izleyenleri şöyle bir uzaktan izleyin. gerçekten de bir tuhaflık yok mu? istirham ediyorum.
enharista
aklı başında bir kadın proğramı olsa zaten herkes izler, bunu erkek ya da kadına indirgemek saçma olduğu gibi futbol maçı izleyen kadınlar da gay mı yani(!), yok ya da futbol maçı izlemeyen kadının seksapalitesi çok mu yüksek?
valequentill
e tabi canım , bütün gün evde oturup ne kadar kadın programı var yok izlemeliyiz.. izlemeliyiz ve ağlamalıyız kendini 70 milyonun izlediğini sanıp yardım isterken şov yapan teyzelerimize. arada çay suyu koymalı , üst komşu xxx bey de eşlik etmeli hatta.. gay mi ayol adam? izleyecek oda tabi.. şunun şurasında erkeklikte bununla ölçülür olmuşken izlemeli zaten..

(bkz: bsg allasen)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol