öğrenci evinin pisligiyle gurur duyan mal öğrenci

ssq
oncelikle belirteyim mal yerine gerzek olacaktı. karakter sınırlamasına takıldı herhalde. ya da öyle bişeyler işte aminakoyim.

bu tiplerdir ki başları bir an önce ezile. türk öğrencilik hayatı ideal standartlarına kavuşa. mamafih olmuyor. herkesin beynine yerleşmiş. öğrenci evi pis olur arkadaş. höst! yarrak afedersin. kim çıkardıysa bu pislik olayını ona da bir çift sözüm, iki çift de tekmem var.

-abi bizim evde makarna tenceresinde hayvan yetiştiriyoruz. ehehe. seri üretime geçtik. ihraç ediyoruz.

hehe ite bak. pis herif. iyi bok yiyosun. bi de marifetmiş gibi anlatıyorsun bunu. bu popüler öğrenci muhabbeti ortama bir kere salınmaya görsün. salındıktan sonra büyük bir yarış başlar.

-ohoo o da bişey mi olm. biz evdeki kıl, tüyü toplayıp yatak yaptık.

mal. öküz herif. sen de iyi bok yemişsin. marifet mi lan pis olmak. marifet temiz, ak pak olmak gençler ve kendini genç hissedenler. böyle bir muhabbet ortasında kaldığınızda hemen ayağa kalkın. ilk önce hafiften göğüs uçlarınızı okşayın. karşıdakinin hoşuna gidecek bu. daha sonra dilinizle dudağınızı şöyle bir yalayın. bu o pis konuyu dağıtacak. ibne olduğunuza dair söylemleri artıracaktır. bakın ne kadar güzel konuyu değiştirdiniz.

sepulturk
gurur duyan değil sadece bazı şeylerle eğlenmesini de bilen öğrencidir. genellikle en zeki ve kaliteli öğrenciler bu mallardan çıkar.
igor
pislikle zeka arasinda kurulan ince alakadan dolayi zekidirler ya da kendilerini oyle avuturlar. yok yok canim ben abartiyorum.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol