yazdigi kitabı tanıtmak için yazar olan tifillar

ssq
elli karaktere takılmasaydı. "yazdığı kitabı tanıtmak için sozluk yazarı olan tıfıllar" olarak görecektiniz. detaylara takılmayın. zaten detaylara takılanların bazı bastırılmış duyguları olduğunu başka bir yazımda anlatacağım.

konuya gelelim. ne kadar zavallıca, ne kadar bayağı bir hareket. öyle değil mi?
evet diyorsunuz içten içe. ezik olmanın getirdiği korkaklıktan dolayı belki onu bile dışarı çıkartamıyorsunuz. ama ben anlıyorum sizi. evet zavallıca. sen git kitap yaz. sonra onu da bir moderatore mesaj atıp "ben kitap yazdım duyurularda yayınlar mısın" de. lan lan. aklıma geldikçe sinirlenirim.

ben onu duyuruda görücem sonra gidip o kitabı satın alacağım. hehe güleceğim yoktu. burda anlatılmak istenen ise. sözlüklerde duyurusu yapılan kitaplar, kolpadır. aklı olan almak gibi bir enayilik yapmaz.
anne niye benim pipim yok
biraz haksızlık eden bir iddiadır.
kitap yazmak gibi kabiliyet işi bişeyi başarmış şahsiyetin ne sebeple gelip bu kitabı bilgi sözlük’te tanıtmak isteyeceğini çözemem. ben kitap yazsam ve reklamını yapmak istesem ekşi sözlükte, facebook’ta, sabah sabah seda sayan’da yaparım reklamımı.

sadece kitap tanıtmak için bilgi sözlük’e gelip yazar oluyorsa bir şahsiyet, tıfıldır, başlığın hakkını sonuna kadar veririm. ancak fikrimce burası pek o tıfılların uğrayacağı bir yer değildir. burası daha samimi, daha az bilinen, ama daha gerçekçi bir yerdir.

bilgi sözlük’ü küçümsediğimi iddia edenler tıfıldır.
elma sekeriiii
adam kalksın, burda yazar olsun, 1- 2 veya 3 sene sonra çıkarsın bir kitap, sözlügün kurucusu olan ki$i (ki herkesle az cok muhabbeti vardır) ile yaptıgı bir konu$mada kitabım cıktı biliyor musun desin, o da kalksın sözlügündeki yazarlardan birinin büyük bir cesaret örnegi gösterip yazdıgı kitabının emegini dü$ünerek duyuru yapsın böyle böyle bir kitap cıkmıs kutlarız diyerekten ve bu yüzden hem jedi hem de o yazar tıfıl olsun dimi?

ek$i de yapılan bir reklamla burda yapılan reklam bir degildir, en dandik televizyon kanalına dahi cıkmak burda reklam vermekten iyidir. çünkü burasıyla o kat be kat fazla olan kitlelere hitap eden mekanizmalar arasında baya bi fark vardır.

nedir yani 20 ki$inin kitabını almasıyla mı o kendi ekonomisini kurtaracak anlamadım ki?

hem herkesi etiketleme sevdası da nerden zuhur etmi$?!

nasıldı o, hehehe.


neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol