confessions

guz

- Yazar -

  1. toplam entry 84
  2. takipçi 1
  3. puan 46300

sarı sıcak

guz
hem hüsnü şenlendirici hemde ferhat göçerde ilk bölümün verdiği bi tedirginlik vardı sanki ama programı güzel yapan ögelerin biride buydu belki.tv karşısına kilitlendim.güzeldi.

fotoğraf sanatı

guz
görmek...ışığı, ayrıntıları, parlamaları...
göstermek,
gösterebilmek göstermek istediği şeyi görülmesini istediği gibi,
anıları saklamak değil paylaşmak daha çok o anı, gördüğünü başkalarınında o şekilde görebilmesini sağlamak. ona bakarken aldığın zevki yada her ne çeşit bir duyguysa onu diğer insanlara senin gibi göremeyenlere aktarmak...

le fate ignorantı

guz
bu filmi izlemeyi bu kadar geciktirmiş olduğum için kendime içten içe kızdığım ve budur dediğim filmdir.aşkın şeyle alakası olmadığı konuşması üstünkörü bile geçmiş olsa film boyunca aşk insanın içine işliyor ilmek ilmek örülüyor...

migren

guz
beynimin genellikle sağ yarısda yerleşen,dinsanın içini dışına getirmeden rahat nefes aldırmayan,beş duyunun en hassas halde olduğu(ışık sorundur , koku sorundur,sıcakta soğukta sorundur,ağzınıza aldığınız herşeyde bulantı bir kademe daha artar,ses konusunda birşey demiyorum bile)uyusam ah bi uyuyabilsem diye yalvartan ağrı.başlama aşamasındaysanız nane çayı biraz rahatlatabilir.ve sanırım benim krizim başlamak üzere..

otobüslerin vazgeçilmezi muhabbet arsızı teyzeler

guz
şehirler arası otobüslerin olmazsa olmazı olan bu modeller özel üretim gibidir. sanki tek işleri budur bu teyzelerin.otobüse bine binmez nerden yaklasamda bi muhabbet açsam diye kıvranır dururlar.yolculuk nereye diye başlar ilk cümle ve giderde gider. bu teyzelerden biri yanınıza düşmüşse ses çıkarmamanız öle somurtkan lanet insan tavrı takınmak işe yarayabilir.

tokalaşırken vebalı muamelesi görmek

guz
içtenlikle tokalaşmak için uzattığınız el karşınızdaki insanın sadece parmak uçlarıyla karşılaşmaktır.ki insanda nefret,pişmanlık, karşısındaki insanın samimiyetsizliği gibi pekçok şeyi hissettirir.sakinleşmek için böyle insanlar için el kirletmeye değmeyeceği bile düşünülmelidir.

yaştayım

guz
bu şarkı yüzünden eşi ercen saatçinin başka bir kadına aşık olduğunu düşünmüş diye bir duyumum var ne kadar doğrudur bilemem.böyle bir parça karşısında ben olsam düşünürdüm onu bilirim bak.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol