le fate ignorantı

0 /
shibumi
asmis kurgusu ve hos dekorasyonlari ile insanin icini isitan bir ferhan ozpetek filmidir.insan izlediginde neden oldugunu bilmese de gulumseyerek bitirir bu filmi.
strahd
renkleri,karakterleri,sinematografisiyle insanın içini ısıtır. ferzan özpetek filmlerinden favorimdir, aşkı ve şehvetin ne kadar koyu olabileceğine de yer vermiştir bu tatlı dilli film. sonlarına doğru geçen ve şu anda tam olarak hatırlayamadığım, "ne kadar aptalız" diye başlayan repliğini de pek severim.
beauty disaster
bana yeni bir$ey ogreten film.elinizdeki bardak yere dü$tüğünde "sevdiginiz biri cok uzaklara gitti"demekmi$.ben hep bunu nazar oldugunu sanırdım ki yanıldıgım an o andı.ancak filmin sonunda bardak kırılmayınca bu"sevdiginiz kisi uzaklara gitmedi" mi demek yoksa uzaklardaki sevgdiginiz geri donuyor" mu demek seklinde tum gece dusundugum ve hala cevabını bulamadıgım bir sonla biten filmdir.
guz
bu filmi izlemeyi bu kadar geciktirmiş olduğum için kendime içten içe kızdığım ve budur dediğim filmdir.aşkın şeyle alakası olmadığı konuşması üstünkörü bile geçmiş olsa film boyunca aşk insanın içine işliyor ilmek ilmek örülüyor...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol