tokalaşırken vebalı muamelesi görmek

guz
içtenlikle tokalaşmak için uzattığınız el karşınızdaki insanın sadece parmak uçlarıyla karşılaşmaktır.ki insanda nefret,pişmanlık, karşısındaki insanın samimiyetsizliği gibi pekçok şeyi hissettirir.sakinleşmek için böyle insanlar için el kirletmeye değmeyeceği bile düşünülmelidir.
steroid
bu tipler tokalaşırken yüzünüze de bakmazlar. böle durumlarda elini kıracak gibi sıkın ki aklı başına gelsin. hayret teşkil eden sesler çıkarırsa da ona inşaatda soğuk demirci olduğunuzu söyleyin. sonra da elinizi burnunuza götürerek yüzünüzü buruşturun ve "öfff.. haftada bir sıçınca bok kokusu çıkmıyo insanın elinden" deyin.
goetica
dini imanı butun(!) hacı sakallı hoca amcaların bir bayan elini tokala$mak için uzattığında geri çekmesinden daha az kötü olan $ey.insan kendini kötü hisseder.
independence
insani insanliktan sogutur yemin ederim.

arkadasim sen benden temiz misin, sen benden pak misin da bana bu muameleyi reva goruyorsun? utanmasa tokalastiktan sonra elini tentürdüyotla temizleyecek. hayvan iste.
hmmmmmtmmcnm
ben senden üstünüm anlamına gelen, parmak ucunla karşındakinin elinin ucunu ıyy bok dercesine sıktığın tokalaşma sonucu o kişinin maruz kaldığı durum.
scalet
parmak ucuyla tutan birisi oldugunda aninda ofise gelen musteri bile olsa lafi sokup bozuyorum. bir insan once kendisine bakmali. karsindaki de insan. o'da senin gibi bir anne ve babadan meydana geldi. cebinde uc kurus para ve biraz kariyer yaptin diye insanlarla tokalasirken parmak ucuyla temas etmek haddin mi? elbette hayir. bana denk geldiginde tavrimi net ortaya koyuyorum.
pipolarbozuk
elinin ucuyla tokalaşan tiptir. şöyle burnuna doğru odaklanarak kafa atılmalıdır. aklımdan geçen bunlar. tabi ben ne yapıyorum. o elinin ucuyla tokalaşan tipe bakıyorum sonra kendime. sonra sahte bir gülücük. aslında ilk düşündüğümü yapsam olay çözülecek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol