confessions
  1. toplam entry 162
  2. takipçi 1
  3. puan 47357

digiturk reklamındaki güzel kız

ufoya tas atan masum koylu cocugu
türkiyedeki abaza erkek seviyesini bilen reklamcıların hazıarladığı reklam filminde oynayan kızdır.(sadece kızdır güzel falan da değildir.)

kola içtikten sonra o mankeni (ismini hatırlayamadım kusuruma bakmayın) bekleyen,gelmeyince dava açan bünyelerin olduğunu gören reklamcıların son oyunudur.

herkes bir dijitürk alacak dokuz doksana sonra da süpper bir korku filmi açacak ve potansiyel merveleri bekleyecek elini tutmak için!!!

(bkz: sinirlenmek)

itirafçıların aslında söylemek istedikleri

ufoya tas atan masum koylu cocugu
passiveagressive; cinsiyet: erkek; yaş: 26; il: istanbul
open-youreyes´e atfen; yazık olmuş iskoçya´nın koskoca bilimadamlarına. onca yıl okuyup bula bula bunu mu bulmuşlar? keşke daha yararlı şeylere kafa yorsalardı; zira o kendilerinin bulduğunu sandıkları şeyin zaten yıllardan beri bilinen bir gerçek olduğunu bana sorsalar söylerdim. hatta erkeğin yanındaki kadının çekici olmasına bile gerek yok. yanında bir kadın olması bile erkekleri cazip kılmaya yetiyor. nereden mi biliyorum? evli, nişanlı ve sevgilisi olan bütün arkadaşlarım kadınlar tarafından kapış kapış kapışılırken bende daha tık yok da hala. demek ki neymiş, sadece para parayı değil kadınlar da kadınları çekiyormuş.

yani diyor ki :

yanımda çirkin bir kız arkadaşımla gezeceğim bundan sonra.pışşt itiraf.com, bayanlar bir bakın bana,sizlere selam ederim.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol