siemens sx1

ufoya tas atan masum koylu cocugu
siemens firmasının tek symbianlı telefonu.ayrıca yan taraftaki tuşlarıyla bir tasarım harikası.sağlam olmadığı ve çok arıza yaptığı söyleniyor.ben 1 senedir kulanıyorum,7 sefer aynı arızayı yapınca değiştirdiler.
ama kullanan çok arkadaşım var,çok ta memnunlar.
bloody mary
herkesin gorup de ayy ne güzelmiş kız nası yazıyosun onla mesaj diye sorduğu telefon.yazımı cok kolay amma velakin kendisi bir fabrikasyon hatası..sürekli donan,her gün başka bir tuşun çalışmadığı modellerden kendisi.3 kez hata yaparsa değişiyolar kız sigortan varsa dediler.ama ne bok olduğunu biliyorlar ki hata düzeltme amacıyla alıp fabrika ayarlarına donuduler..kimseye tavsiye etmeyeceğim telefon.
darklord
java programları ve oyunları çalıştırmayan sürekli aynı hataları veren 4 kez üst üste aynı arızayı yapmasına rağmen bir türlü değiştirilmeyen güdük bir telefon. kullanan yakın dostum en son 2 ay önce teknik servise götürmüştü hala telefondan bir haber yok her seferinde board gelecek board bekliyoruz yalanları ile oyalıyorlar sakın ama sakın almayı düşünmeyin derim zaten üretimi çoktan durdurulmuştur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol