kişin ortasında kiçimizi donduralim zirvesi

0 /
independence
20 ocak 2007 tarihinde yapilmasi planlanan, organizasyonu $ahsima ait olan, taksim’de oldukca nezih bir barda gercekle$ecek olan zirve.muhtemelen sabahin ilk i$iklarina kadar devam edecek olan zirveye saat ve ya$ sorunu olanlarin gelmemeleri onemle rica edilir.gelenlerin eve yalniz donmek zorunda kalacaklari unutulmamalidir.

organizator: independence

katilimcilar bu ba$lik altinda nicklerini belirtirlerse $ahane olur.
independence
tam olarak tarih ve mekan ve saat $u $ekildedir.

taksim istiklal caddesinde ogut sokak(eski vakko’nun kar$isi) icerisinde pikap cafe&bar da saat 19:00 itibari ile ba$layacaktir.ruzgar isimli genc $arkicinin sahibi oldugu bu mekan sabah 02:00 e degin acik.muzikler enfes, ortam son derece nezih, sahipleri mu$terinin etrafinda pis donuyor.

bilgi sozluk yonetim kadrosu mumkun oldugunca eksiksiz bu zirvede bulunacaktir.
igor
o tarihte istanbul da olacagim. ancak gunluk programimi simdiden bilemedigim icin soz veremiyorum. katilmak istiyorum ve elimden gelen cabayi gosterecegim..
alchoburn
eğer ki ist.da olursam (chuck berry iin olacağım böyle giderse) kesinlikle katılmayı düşündüğüm, mabadımın büyüklüğüyle bilgiçleri şaşırtacağım zirve
sukela
zaten her cumartesi taksimdeyim. zaten hep o sokaktayım. zaten her zirveye de gidiyorum. neden olmasın ki? illa ki uğrarım demek istiyorum.
huzursuz
paintball turnuvası bitiş-eve dönüş saatiyle çakıştırmamayı becerebilirsem ve o cumartesi trafiğini yarıp insan içine çıkmayı başarabilirsem benim de katılacağım eğlencelik olaydır kendileri.
angelus
şeysel adalarında, elimde şeysel menşeili hatunların yapmış olduğu ve içeriğini bilmediğim bir takım meyve kokteylleri ile denizin, güneşin ve kumun tadını ayrı ayrı çıkartarak yapmış olduğum "yılın altı ayını şeysellerde geçirelim zirvesi"ni 3. ayında yarım bırakıp geleceğim zirvedir.
ha baktım sözlük jedisi şahsıma şeysellerdeki ortamın aynısı hazırlamış, meyve kokteylimi, denizi, güneşi, kumu hazır etmiş o zaman büyük bir keyifle bi kaç saatimi ayırmaktan sonsuz onur duyarım. yok eğer "angel geldi nasıl olsa daha gidemez bu saatten sonra ohehe" diyip işi savsaklarsa eğer mekanın catısına indirdiğim son teknolojisi harikası özel jetimle gerisin geriye dönmek benim için hiç de zor olmayacaktır.selam ederim.
kablosuzdus
sozlukte pek aktif olamadigim icin istanbulda olmama ragmen katilmaktan biraz cekindiim ve bu sebepten gelsem kendimi acaba diken ustundemi hissederim diye dusundugum ama ayni zamanda da icer acilirim anasini satayim diye de dusundugum zirve olayidir kendisi.
brahma
içim ısıncaksa kıçım donsa ne olur felsefi düşüncesini düşünerekten katılmayı düşündüğüm zirve.

not:ben aslında hiç düşünmem.
pixie
zirve, jedi ve ahalisinin "lan bu pixie’ye bi oyun yapalım biz finallerinin içine edelim" planlarının yazılı kanıtıdır. istanbul üniversitesi’nin final döneminin tam göbeğinde yapılan zirve, yetmezmiş gibi pixie’nin en mühim ve mühim olduğu kadar da kazık sınavından hemen önce yapılmaktadır.

pixie başı önünde, boynu eğik, yıkık ve bitap bir şekilde, kaşları küçük emrah modunda zirvenin yolunu tutar. yapılacak birşey yoktur.

(bkz: yemişim finalleri)
independence
cumartesi gunu saat 18:00 de taksim de galatasaray lisesi’nin onunde bulu$ulunacak ve kafile halinde mekana intikal edilecektir.

$u anda kesinle$mi$ gelen ki$ilerin listesi a$agidaki gibidir.

independence
darth sidious
angelus
goetica
muque
nick nicki nickince
$ukela
lost kidy
pixie
alchoburn

katilimlar beklenmektedir.
independence
kullanicilarimizin pek cogunun universite ogrencisi olmasi ve zirve tarihinin de finallerle caki$masi sebebi ile 27 ocak cumartesi gunune ertelenmi$tir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol