190 boyunda sarışın yeşil gözlü ve yakışıklı olmak

0 /
muque
bir boka benzemeyen ilahlaştırmaya gerek kalmayan genelde tikky sıfatında erkeklerdir.hiç haz almamakla beraber gördüğümde yolumu değiştirme sebebim bile olabilirler...gözler yeşil olsa ne yazar? içinde anlam taşımadıkça!..
boy nedir pos nedir yürekten ala?...
walide sultan
benim kocam da israrla evlenmeden once, bu ozelliklerde oldugunu soyluyor herkeslere...onu ben boyle esmer, kara kuru, ecis bucus, bir hale getirmisim(kotu tasvir oldu bu arada, neyse ki okumuyor bunlari). hic alakasi yok, eger evlenmeden once basliktaki ozelliklerde olsa idi zaten ben onu begenip almazdim ki...
zaten boyle birisini almak; basina bela almakla es deger bir olay olsa gerek.
bok bocegi
190 cm boyunda, sarı ya da açık kumral saçları, yeşil gözleri olan yakışıklı bir erkek(yakışıklı dendiğine göre erkekler kastedilmiş yanılmıyorsam) olmak demektir, baska da bir numarasi yoktur..
seaman
kısaknçlığın kendini yüceltme durumuna dönmesidir.
1.80 boyunda ,ela gözlü,kumral, yüreği sağlam işte bu ben. varmı yan bakacak açılın 1.90 ve yeşil gözlüler ben geliyorum....
faten
nazarımda hic bir önemi ve degeri yoktur boyun veya goz,sac renginin,insanları dıs gorunuslerıne gore yargılayanlar ıcın bi önem arzedebılır ama aslolan insanları insan oldukları ıcın sevmektir..
imphotep
kadınlar için hiçbir zaman sahip olunamıycak erkek tipidir..hemcinsim olarak söylüyorum..
çünkü bu tarz bi erkekle bi bayan evlense bile herzaman bi talibi vardır..işte .. bilirsiniz erkek erkektir.. birine "hayır" kisine "hayır" nereye kadar.. veriverir istediğini olur biter..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol