bir günde 64 erkekle yatmak

0 /
evrendeki en mutevazi insanim
almanyada iki genc kizin yatarsin-yatamazsin seklinde iddiaya girerek basardiklari olay. helal olsun demekten baska bisey kalmadi. haberin linki asagida.

http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~3@nvid~615643,00.asp
reddy
iddiayi kaybeden kizin 52 erkekle yatabilmis(!) olmasindan sonra "bu kiz neden 64’e kadar gitti o zaman 53’te biraksa olmaz miydi" sorularina sebep olan olay.
sergey
kesinlikle o erkeklerin arasinda sahin k yoktur dedirten olay. lakin olsaydi kizin baskalarina vermeye dermani kalmazdi cunku sahin babamizinki denizin buz gibi sularindan gelir.
darth sidious
150 euroya oda tutma ve erkek basina 50 euro verdikleri dusunulurse bu idda karsiliginda kaba bir hesapla 3350 euro para harcayan bir kadinin yaptigi eylemdir. hic para vermese de o kadar kisi gelirdi sanirim. ya da turkiyede yasadigimdan boyle dusunuyorum. fakat unutulmamali ki bugunun yarini da var.
(bkz: vajinal amortisman)
melankomik
"erkek başına 50 euro vermeyi de taahhüt eden kızların kapısında yaklaşık 2 bin erkek kuyruğa girdi. tine 52 erkekte pes ederken, 19 yaşındaki nathalie tam 64 erkekle beraber olarak iddiayı kazandı. erkeklerden 18 yaşındaki marco j. ‘paraya ihtiyacım vardı. aldığım 50 euro ile ayakkabı alacağım.‘ dedi. "
redcrow
69. sıradaydım sıra gelmedi.

edit: ulan amma hoşunuza gitti be 16 puan olmuş. adam gibi bişeyler yazsam oylamazsınız..
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol