ceylin atik

dilaramgg
İzmir'in Ödemiş ilçesinde parkta oyun oynarken kaybolan 10 yaşındaki Ceylin Atik komşusunun evinde ölü bulundu.
tecavüzden bahsediyorlar, korkunç olay. korkunç.
allah ailesine sabır versin
acascur
haberi okuyunca, görünce tüylerim diken diken oldu. her gün daha da dibe doğru çekiliyoruz. n'olacak bu halimiz hakikaten n'olacak bu türkiye'nin hali.
hmmmmmtmmcnm
Ne güzel bir kızmış yahu pırıl pırıl. 10 yaşında kuzenim var benim ciddi ciddi dunyadan bi haber heidi yutmuş gibi gezen. O yaşta bir çocuğa dokunmak icin ağır sosyal kişilik bozukluğu yaşıyor olmak lazım.
yilmazsizguney
Gündemde üst sıralarda göremediğim başlık. el birliği ile upupup.
Böylesine sapkın,uyuşmuş beyinli,cani,kansız yaratıkların kökü ne zaman kuruyacak? Yetmedi mi acılar içinde yitip giden canlar? yetmedi mi geride kalan yürekleri kavrulmuş,göz pınarları kurumuş aileler?
eratosthenesinkalburu
Yani söyleyecek fazla bir şeyim yok. Bazı şeyler eğitimle düzeltilebilir mi bilmiyorum. Ya da bazı hastalıkların tedavisi olmayabilir. Bu elemanın sikini koparıp yedireceksin. Çok ciddiyim. Başka çözüm yok. Hukukun amaçlarından birinin intikam alma olmadığını çok iyi biliyorum. Bireylerin cezalandırılmasındaki temel amaç kişinin bu suçu tekrar işlemesini ve işleyeceklerin caydırılmasını sağlamaksa emin olun bu yöntem kesin çözümdür.
cruduxcruo
Cocuklara el uzatan oropsu evlatları için çözümü devletten beklemek yerine...

9 mm ile işi kökten çözebilir diger orospu evlatlarının da tek hücresi ile düşünmesini saglayabilirsiniz.
independence
cok cabuk ve tam olarak arastirip ogrenmeden gaza gelen bir toplumuz.

"ceylin atik'in otopsisinde tecavuz izine rastlanmadi"

minik ceylinin otopsi raporu ile alakali ozet yazi su sekilde;

"10 yaşında can veren Ceylin Atik'e Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldı. İlk belirlemelere göre Ceylin'in başının arka bölümünde travmatik bir bulgu sonrasında ekimoz tespit edildi. Ayrıca raporda, sütür (kafadaki kemiklerin birleşme yerinden ayrılması) bulundu. Cesedin üzerinde tecavüze dair herhangi bir bulguya ise rastlanmadı. Örnekler alındı ve iki gün havasız ortamda kaldığı için cenazede bozulmalar tespit edildi. Kafatasındaki bulguların düşme veya, darbe sonucu meydana gelmiş olabileceği belirtildi."

zanlinin ifadesine gore ceylin ile zanlinin oglu iyi anlasiyorlardi ve parkta birlikte oyun oynamislardi. ardindan ceylin su icmek icin zanlinin evine gitti ve evinde bir septen oturu duserek kafasini carpti ve minik kiz orada yasamini yitirdi. zanli ceylin'in öldüğünü anlayinca korktu ve minik ceylin'in bedenini sandiga kilitledi.

zanlinin ifadesi bu sekilde ancak diger bir ihtimal de zanli'nin ceylin'in bir sebepten oturu basina sert bir cisimle vurarak onu oldurdugu yonunde.

tum bunlari yazmamin sebebi, o kadar igrenc bir toplumda yasiyoruz ki, minik bir kiz cocugunun olumunun yahut oldurulmesinin ardindan refleks olarak bir tecavuz durumu arar olduk. boyle bir refleksi gelistirmemiz kisa sureli bir olay degil. senelerdir o kadar igrenc hallerle karsilastik ki gerek haberlerde gerek cevremizde, boyle bir refleksi istemsizce de olsa gelistirdik farkinda olmadan.

hakliyiz, ama aceleciyiz.
ohcaptainmycaptain
sanirim bir taciz-tecavuz durumu yok.. ilk adli tip bulgulari bu yonde.. katilin komsu kadin oldugu kesinlesmis gibi ama niye bu kucuk cana kiydi, anlamak mumkun degil. hasta insanlar cogaliyor sozluk..soylenecek bir sey yok.
meekma
bir çocuk tacizi meselesindeki yazışmadan

psikolog kişisi - şu çocukların videolarını izledim ve yaşadıkları olayları değil kendilerine aktarılmış şeyleri anlattıkları çok belli."

meekma - anüslerindeki hasar? onlar da mı hayal ürünü?

psikolog kişisi - anüsle ilgili raporlar biraz karmaşıktır. uzun süreli kabızlıkla, anal fissürle tecavüz bulguları benzer. 10 yıl kadar cezaevinde cinsel suçlulularla çalışmış ve adli tıp enstitüsünde yüksek lisans yapmış bir psikoloğum..

merak edenler için; bahsi geçen çocukların muayene raporlarında kabızlık gibi bir durum olmadığı zaten yazıyor..

özeti: adli tıp filan.. geç hocam o işleri.
meekma
"Ş.T komşularının torunu Ceylin'i dedesinden fidye istemek için kendi çocuğuyla oynamak bahanesiyle kandırarak evlerine nasıl götürüp öldürdüğünü de anlattı. Ceylin'in önce yüzüne havlu bastırarak bayılttığını, küçük kızın bayılmasıyla paniğe kapıldığını, bunun üzerine kendini kaybettiğini, ne yaptığını bilmeden eline aldığı evdeki ahşap kasayla başına vurduğunu söyledi. "

bu ifade bana pek tutarlı gelmedi. küçük kıza cinsel bir saldırıda bulunulmuşsa ve insanların öfkesini söndürmek istiyorlarsa medyada ve adli tıpta bunu yaptırabilecek güçleri de var, iradeleri de, yaptırmışlıkları da var.. normal skor olur yani..

bir de yasin'imiz var.. 1 yıldan uzun süredir kayıp
http://www.yenimeram.com.tr/konyada-6-yasindaki-cocuk-kayboldu-191509.htm

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol