ceylin atik

independence
cok cabuk ve tam olarak arastirip ogrenmeden gaza gelen bir toplumuz.

"ceylin atik'in otopsisinde tecavuz izine rastlanmadi"

minik ceylinin otopsi raporu ile alakali ozet yazi su sekilde;

"10 yaşında can veren Ceylin Atik'e Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapıldı. İlk belirlemelere göre Ceylin'in başının arka bölümünde travmatik bir bulgu sonrasında ekimoz tespit edildi. Ayrıca raporda, sütür (kafadaki kemiklerin birleşme yerinden ayrılması) bulundu. Cesedin üzerinde tecavüze dair herhangi bir bulguya ise rastlanmadı. Örnekler alındı ve iki gün havasız ortamda kaldığı için cenazede bozulmalar tespit edildi. Kafatasındaki bulguların düşme veya, darbe sonucu meydana gelmiş olabileceği belirtildi."

zanlinin ifadesine gore ceylin ile zanlinin oglu iyi anlasiyorlardi ve parkta birlikte oyun oynamislardi. ardindan ceylin su icmek icin zanlinin evine gitti ve evinde bir septen oturu duserek kafasini carpti ve minik kiz orada yasamini yitirdi. zanli ceylin'in öldüğünü anlayinca korktu ve minik ceylin'in bedenini sandiga kilitledi.

zanlinin ifadesi bu sekilde ancak diger bir ihtimal de zanli'nin ceylin'in bir sebepten oturu basina sert bir cisimle vurarak onu oldurdugu yonunde.

tum bunlari yazmamin sebebi, o kadar igrenc bir toplumda yasiyoruz ki, minik bir kiz cocugunun olumunun yahut oldurulmesinin ardindan refleks olarak bir tecavuz durumu arar olduk. boyle bir refleksi gelistirmemiz kisa sureli bir olay degil. senelerdir o kadar igrenc hallerle karsilastik ki gerek haberlerde gerek cevremizde, boyle bir refleksi istemsizce de olsa gelistirdik farkinda olmadan.

hakliyiz, ama aceleciyiz.
bu başlıktaki tüm girileri gör

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol