candy crush saga

0 /
gicikcik
facebook’ta bir oyun.bildiğimiz bejeweled oyunu ama böyle daha değişik zorlaştırmışlar daha eğlenceli olmuş.aynı seviyeyi 20 kere sıkılmadan oynamışlığım vardır.insanı inata ve hırsa sürüklüyor.
gicikcik
tam birşeyler daha yazıcaktım ki sanırım sözlükte sadece ben oynuyorum.halbuki bağımlısı çok henüz buraya sıçramamış galiba.123.levele geldim daha oynayalı aylar olmuş bitirene madalya vermiyolar ama bu artık benim için ve oynayan bir yığın insan için alışkanlık,hayatın bir parçası.hatta rajonu bile var ama burda kimse oynamadığına göre boşverin.hiç bulaşmayarak kendinizi kurtarmış bile sayılırsınız.
independence
sirf facebook uzerinden oynandigi icin bula$mayacagim oyun. sonra profilimden reklamlar mi istersin, arkada$lik davetleri mi istersin ohoo, daha neler neler.
goetica
sinir hastası eden oyun. bir zaman sonra gözünüzü kapadığınızda etrafta uçuşan şekerler görebiliyorsunuz.

bu oyunu sevenler için hayatınızın kıyağı kısmına geliyorum; mozilla firefox’a leethax eklentisini indiriyoruz ve oyunu açıyoruz, ta daa! her ücretli şekerden sınırsız olarak ücretsiz faydalanabiliyor ve hiç bitmeyen 99 canımızın tadını dolayısıyla oyunun da bokunu çıkarıyoruz.

afiyet olsun.
aysemayse
taksim gezi parkı protestolarında, "tehlikenin farkında mısınız? kaç gündür candy crush isteği gelmiyor" denilerek, dikkat çekilmiş oyundur.

http://tinyurl.com/p9dfkht
independence
deli bir oyun cikti bu. bir kac saatte 17. levela kadar geldim, oynayan ve arkada$ listemde bulunan hemen herkezi ezip gectim. az once kendi kendimi tebrik edip kendi elimden optum, o derece.
independence
oyunun ios ve android surumleri de var. yolda giderken falan da rahatlikla oynanabilir boylelikle. yalniz araba kullanirken oynamak biraz sikintili olacak sanirim ama neyse, halledicez bi $ekilde.
independence
arkada$ hastalik derecesinde bir oyunmu$ bu, ben bunu anladim. bir de kimi etaplarda bu $eker zimbirtilarinin kari$imi olmazsa hicbir $ey yapamiyorsun, oyle de bir durum var ortada.
gicikcik
hava atmak gibi olsun 170 i bitirdim diğer bölüme geçmek için mutualist ilişki kurduğum arkadaşlara istek yolladım beklemekteyim.
oyunun sonunu görmüş tanıdıklarımın tanıdğı var.
independence
bak 29. leveli hala gecebilmi$ degilim bu oyunda. ya oyun gerizekali ya da ben. e pek cok ki$inin 29. leveli daha tek seferde yaldir yaldir gectigini de du$unecek olursak bu durumda yegane gerizekali ben oluyorum. gerci cok gerizekali oldugumu da soylemezler ama neyse i$te.
independence
nihayet bugun saat 02:18 itibari ile 29. leveli gectigim oyun. tarihe not olarak du$ulsun rica ediyorum. ramazanin ilk gunu ustelik sahur saatlerinde bunu ba$armi$ olmam da ne kadar mubarek bir insan oldugumun gostergesi olsa gerek.
aysemayse
bir istek daha gelirse, çıldırmama neden olacak oyundur. hayır, heyecanlanıyorum, nedir bu bildirim diye, sonra noluyor, candy crush saga. direniş günlerini özledim, yemin ederim.
independence
bolumler bittiginde boyle 3 tane alan var dolmasi gereken ancak onu da ya para odeyerek ya da arkada$larindan yardim isteyerek doldurabiliyorsun ya, o cok salakca.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol