confessions

esenbatuhan

- Yazar -

  1. toplam entry 65
  2. takipçi 1
  3. puan 4988

kanlı 1 mayıs

esenbatuhan
gezi parkina ilk gittigimde gordugum manzara birebirdi kanli 1 mayisla neyseki gercek mermi cok kullanmadi polis tayyip oldur dese rahatca oldurebilirlerdi fakat ve lakin halka destek olmasi gereken polis 80de isi birakip halkin tarafina gecti brezilyada ayni olay ve hukumet eylemcilerle gurur duydu 1 kisi oldu ne isterseniz tamam dendi fakat bizde olan durum %50yi zor tutuyorum kazlicesme mitingindekilerden bahsediyosa hic sorun degil erenkoy ve bakirkoy yerli yerinde yerlestiririz.

white sea

esenbatuhan
basbakanimizin akdeniz oldugunu iddia ettigi yer ama gercekte rusyada bulunur bizim akdenizimize ingilizce mediterranean sea denir sanirim basbakanimiz kolaya kacti cunku ingilizce telaffuz edemiycegini bildigi icin sansini white sea’den yana kullandi.

hilmicemle murat

esenbatuhan
lgbt haftasinda en fazla destek verdigim ikili ve ada sahillerinde her turlu romantizm olanagi olup bunu en iyi degerlendiren ve aski bir hamur gibi yagurup birbirlerinin yuzune un suren ikili büyük ihtimalle survivor bittigi zaman evlenirler.

çapulcu halk partisi

esenbatuhan
sosyalist yeniden kuruluş partisi, dün hazırlıklarını tamamlayıp bugün içişleri bakanlığı’na kuruluş için başvurusunu yaptı. partinin eşbaşkanı tuncay yılmaz, gezi olaylarının, partinin kuruluşunu hızlandırdığını belirterek, "başbakan erdoğan’ın ’çapulcu’ dedikleri kişilerin, mağduriyet yaşayanların partisiyiz. partimizin ismi yeniden kuruluş sosyalist partisi, ama ironi olarak ’çapulcu halk partisi’ de diyebiliriz." dedi.

bakanlığa yapılan başvurunun ardından konuşan sosyalist yeniden kuruluş partisi eşbaşkanı tuncay yılmaz, "gezi olayları, partinin kuruluşunu hızlandırdı. başbakan erdoğan’ın ’çapulcu’ dedikleri kişilerin partisiyiz. mağduriyet yaşayanlara hitap eden bir partiyiz. partimizin ismi yeniden kuruluş sosyalist partisi ama ironi olarak ’çapulcu halk partisi’ de diyebiliriz." diye konuştu.

"gezi olaylari kuruluşumuzda temel dinamik"

partinin bir diğer eşbaşkanı nejla kurul da toplumunun arayışlarına çözüm sunabilecek bir program önerisi ile partinin kurulduğunu söyledi. kuruluş sürecinde, gezi parkı olaylarının kendileri için temel bir dinamik olduğunu ifade eden kurul, partilerinin kuruluş amaçları hakkında şu bilgileri verdi:

"emek vurgumuz çok önemli. bu çelişkiyi ortadan kaldırmak istiyoruz. aynı zamanda kadın sorunları, en ince ayrıntısına kadar ele alınması gereken bir konu olarak karşımızda beliriyor. gene kürt sorunu, ülkemizin en önemli sorunlarının başında geliyor. barış sürecinde de bu sürece destek veren bir partiyiz. ülkemizde en çok ihmal konular arasında gelen gençliğe de yol açan, onlar için çözümler üreten bir oluşumuz. gene ekolojik meseleler de ilgilendiğimiz konular arasında. sosyalist hareketler arasında da kendisine özgün duruşuyla yer alan bir oluşum. aynı zamanda diğer vurgu yaptığımız bir diğer konu da enternasyonalist. biz, bunu, kürt sorunu ile birlikte öğrenmiş bulunmaktayız. halkın sesi olabilmek için halka harekete geçirmek için öz yönetim olan bir yapıyı teşkil ediyoruz."
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol