entourage

0 /
hormonsuz domates
birinci sezon 5. bölümden itibaren bir hayli güzelleşen dizi. koltuktan düşmenize sebep olabilecek kıvamda. insanın malibu’ya yerleşesi geliyor.
öte yandan, "fuck" ve "asshole" doug ellin’in en sevdiği kelimeler gibi görünüyor.
independence
ya$adiginiz hayati sikeyim diye rahatlikla kufur edebilecegim dizi. hangi dunyada var lan oyle bir ya$am tarzi, malikanelerde kalmalar, royce royce kullanmalar, santimetrekareye 5 mankenlere ta$ cikartabilecek kivamda hatunlar, daha neler neler. yani neredeyse benim ya$adigim hayata yakin bir hayat tarzi. tamam fazla mutevazilik yapmak istemiyorum ama yakin yani.
independence
7 gunde 4 sezon izledigim dizi. lan adamlar film cekebildikce ben sevinir oldum, ne saran bir diziymi$ bu ya. herkes izlemeli, cok begeneceksiniz.
independence
guzel ama biraz sonuk bir bolumle dondu ekranlara. ilerleyen bolumlerde en azindan ari gold’un daha aktif ve daha cok konu$masini dilerim.
independence
s7e5

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:

mike tyson ve jessica simpson dizide kisa sure icin de olsa boy gosterdiler. sasha grey vince’in yeni sevgilisi rolunde tam anlami ile bir afetti. 5. bolum bugune kadar yayinlananlar arasinda en iyilerinden bir tanesiydi. ari gold’un karisi da deh$etmi$, ben yeni fark ettim.

:--------------------------------------------------spoiler--------------------------------------------------:
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol