expert3 u mektup manyağı yapalim kampanyası

independence
az once $u $ekilde bir sms geldi telefonuma.

------------------*---------------------

mare$al fevzi cakmak ki$lasi, 550. istihkam in$aat taburu, karargah ve hizmet bolugu, merkez / malatya

ersin say


adresim bu.mektup yazin tamam mi?

--------------------*---------------------


sonradan du$undum.ota boka kampanya duzenleyen biz, nicin icimizden birisinin asker ocagindaki yalnizligini ve zorluklarini payla$mayalim?

askerlik yapmayan bilmez binlerce insanin arasinda ya$anilan yalnizligi, binlerce agizdan cikan cigliklarin, gurultulerin icerisindeki sessizligi.

expert3 nickli arkada$imizin askerlik gorevi suresince ya$adigi zorluklara ve yalnizliga bir nebze i$ik tutabilmek adina herkesi kaleme kagida sarilmaya davet ediyorum.yazacagimiz 5 satirlik bir yazi asker ocaginda alinabilecek en buyuk hediyedir mehmetcik icin.

not:mektuplarin expert3’ten once denetimden gectigini ve "er mektubu okunmu$tur" ka$esi vurularak kendisine iletildigini goz onunde bulundurarak yazalim yazacaklarimizi.zor durumda birakmayalim kimseyi.

bir diger not:bayan arkada$larimiz olasi a$k mesajlarini bana iletsinler.ben kimseler duymadan gormeden kendisine olabildigince sessiz sedasiz iletirim.

en son not: bir diger not ba$likli not $akaydi.sacmalamayin allasen.
376
sevgili expert3
az önce huztintan gelen mesajla sana mektup yazma kampanyası başlatıldı.ben de vakit kaybetmeden sana bir mektup yazmaya başladım.ben senin büyük bir hayranınım, boyum 1.70, esmerim mavi gözlüyüm,alımlıyım sex konusunda çok tecrubem vardır.gelince seninle sıcak saatler geçirmek istiyorum.evim ve arabam var nerede istersen orda buluşuruz. tabi tezkereni alınca.öptüm dudaklarından
havalı okşan.

tarzında gelecek bir mektubun expert3 ün önce askerden kaçmasına, sonra askerliğinin yanmasına neden olacak mektup oldğunu dikkate alınarak yazılması, ve katılılması gereken bir kampanyadır.
independence
sevgili ersin.

keyfinin yerinde olmasina cok sevindim ama her gece tabura icki sokup alem yapmak da neyin nesi kuzum? askerlige mi gittin oraya yoksa soytariliga mi?ayrica uzerinde ta$idigin cep telefonu yasak degil mi canim karde$im? her dakika arayip okudugun porno dergilerdek karakterleri anlatmaktan bikmadin mi hala bana? aklima gelmi$ken car$i izinlerinde kumar oynadigin komutanlarinin kulagina giderse cok ho$ kar$ilanmaz sanirim, vazgec bu huyundan.

arkada$in independence.

onemli not:bu mektuplari sana gelmeden once okuyup denetleyen asker karde$lerimize orospu cocuklari demekten de vazgec.hic boyle biri degildin sen.com degi$mi$sin, yaki$tiramadim.

hayirli teskereler.ben sana mektup yolladikca zor gozukuyor ama hayirlisi allahtan.
darth sidious
ulan serefsiz

ne demek sivilde tanimadigim kizlari askerde taniyorum. ulan komutanin kiziyla da olmaz ki. adam kizini sinekten sakiniyor. sen bana demissin ki her aksam ver allah ver.sirf bu yuzden beni de askere cagirman da cok sacma. bak benden soylemesi, binbasi bunu duyarsa siker gecmisini.bu arada sana verilmek uzere malatyadaki bi arkadasima bi kasa smirnoff gonderdim. serefsiz bir ikisini carpsa da sana birkac tane verecektir. aleme devam edin diye gonderdim. bu arada bana son mektubunda biseksuelite nedir demissin. her iki cinsle de munasebette bulunmaktir kardesim. senin oyle bir sorunun olamaz biliyorum. bu arada osmanin da selami var. gerdanindan opuyormus. recep de seni sorup duruyor. ne zaman gelcek falan dedi, daha bir sene var deyince adam daha cok varmis deyip oksan diye birini aradi. neden bilmiyorum oksanla iliskisini bilmemeni istedi. ben anlamadim kardesim. neyse, sozu fazla uzatmadan mektubumu keseyim. bu arada malatyadaki ayni arkadasa istedigin 2 koli vazelini gonderdim. kendine iyi bak. seni seven dostun darth sidious.
agire jiyan
bahsi gecen mesajin telime ulasmasini takriben yazdigim mektubu sabahin ilk isiklariyla postaya verdim, lakin icerigi kabul gorur de eline ulasir mi bilemicem.
seyhmerat
" expert3! nasıl yani komutan tam bir göt mü? komutan seni paso dövüyor mu vay ibine vay! lan o senin komutanın yine de küfür etme sen ona! neler yazmışsın adam için götveren bile demişsin, şimdi ikinizde aynı vatan için görev yapıyorsunuz abi, çok ayıp valla bu komutan her ne kadar göt olsa da puşt dememelisin onun için" gibisinden bir mektup yazmak lazım sözlükçe aslında sonrasında kendisinin askerliği heralde 1 sene daha uzar.
muque
içeriğindeki entryler sayesinde katılmak istediğim acaip duygulandığım kampanya. ama ne yazıcam abi ben? tanımıyorum ki...
sevgili ersin bey ;
nasılsınız inşallah ?...
bitos
sayin expert3
vatani gorevinizi yerine getirmeniz de basrilar dilerim.sizi bekleyen sevenlerinize hemencecik kavusmanizi dilerim.sizi tanimiyorum fakat uzun zamandir dusunuyordum acaba yazassam mi diye.o gun bugunmus.hayirli tezkereler.
not:iciniz disiniz kayisi oldu mu? cok merak ettim.
darth sidious
expert3 isimli hayvanin bozulan moralini normal seviyeleri yukseltmek icin tekrar hayata gecirilmesi gereken kampanyadir. burada kast edilen entry yazmak degil, kagit uzerine birseyler karalayarak, zarfa koyduktan sonra postaya vermektir. askerde yeterince ezilen, tuvalet temizleyip, askerlerin her turlu ihtiyacini buyuk bir zevkle! karsilayan bir yazara gonul borcumuzu odememiz onemlidir. onu tanimiyor bile olsaniz, naber lan yavsak diye baslayan mektuplar yazmaniz onu mutluluk zehirlenmesine sokacaktir. para konusunda cimrilik edilirse, posta masrafi sahsim tarafindan karsilanacaktir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol