confessions

expert3

- Yazar -

  1. toplam entry 3753
  2. takipçi 1
  3. puan 87273

satolina

expert3
yangın her aşkın yolu
sendin gördüğüm
gözlerin karanlık kuyu
düştüm, öldüm

ah gönlün şimdi başka yare mesken
ah el çekmiyor kara sevda benden
sen hangi elde sevda olup açtın
ben karlı dağlar misali yalnızım...

yok bir sitemim hayatta her şey kısmet
soldu gençliğim ömrümü aşkla ziyan ettim
ağla gönlüm nasip değilmiş vuslat
rahat uyu yar sana hakkımı helal ettim


(bkz: nasip değilmiş)



q6600

expert3
intelin en alt seviye 4 çekirdekli işlemcisi. işlemci 4 çekirdekli dense de aslında tek plakada birleştirilmiş iki adet e6600 işlemcisi içeren bir üründür. çekirdek başına 2.4 ghz. olan hızı oyunlarda iki çekirdekli ama çekirdek hızı kendinden yüksek olan kardeşlerinden geride olsa da çok parçacıklı işleri destekleyen işlemlerde oldukça hızlı olabilmektedir.

ati

expert3
amd ile birleşmesi nedeniyle hem amd’ye yük olan hemde kendisine hayrı dokunmayan chip üreticisi. su anda 3870x2 ile liderlik koltuğunda oturmakta olsa da bunu devam ettirmesi cok zor görünen marka. insallah x1950xtx gibi başarılı kartlarını tekrar göreceğiz.

call of duty 4

expert3
oyunun final sahnesi vardır ki insanı kendinden geçirir. tüm bir macera boyunca oradan oraya kostugunuz, askerlik arkadasınız gaz’in kafasına sikan imran zakhaev’i yüzbaşı price’in verdiği tabancayla, seni amua kodduum diyerek oldurup credits’i izlerken noluyor yaw dedirten.

expert3

expert3
artık bilgi radyoda dj olmayacak insan. radyonun kesin olan kurallarini bilmesi ve buna ragmen bu kurallari esnetmeye calisması ve hatta yok saymasi nedeniyle jedi ile gorusup "ben adam olmam haci" konusmasi yapip, sozlugun ve bagli kollarin yipranmamasi, bozulmamasi maksadi ile dj haklari elinden alinmis ve/veya birakmistir. vatana millete hayirli olmasini diler, yayindaki arkadaslarima kolayliklar dilerim.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol