confessions

bitos

- Yazar -

  1. toplam entry 158
  2. takipçi 1
  3. puan 47119

güvensizlik

bitos
paylasimin olmadigi zamanlar da varsayimla dusunmenin sonucudur.gerekirse guvensizligi de paylasmak ve dinlemek onemlidir.kisi icin ciddi bir olaysa hassas olmasi normaldir.tepki vermek de guvensizlik belirtisidir.

akrostiş

bitos
bahar geldi ne hos.
ilgili insanlar daha cok.
laf yerine yazmayi sevip,
gaye edinmis.
ilgiyle okunan yazarlari.

sozluk denmis adina.
olculu olmus her konuda.
zaten yazacak sey cok,
lafını kelimelere dok.
uzma tatlı canını oksa yazarlarını.
kahraman bilgi sozluk.

gaziantep

bitos
bakircilar casisi ile ayri bir havasi olan,modern hayvanat bahcesi ve bir acik bir kapali muzesi olan yer.acik muze hala varmi bilmiyorum ama mutlaka gorulmeli.tatli ve yemeklerini yemege doyum olmayan sehir.yore halkı milliyetci ve misafir perver.genclik icin olu olmayan bir yer.

diyarbakır

bitos
ailemin bir zamanlar ikamet ettigi(1958-1968)sarkin parisiydi diye andiklari sehir.gecen sene kasim ayin da gitmemle odumun bokunma karistigi yer.bir sokak ileride ki bankaya gitmem icin otelden yanima guvenlik mudurunu vermislerdi.

terörist cenazelerinde çıkan olaylar

bitos
kimin cani daha kıymetli bilemeyen halkin bebek katilleri icin sergiledikleri hareketler.provakatorlerin kiskirtmasi.roj tv olmasaydı bu olayların bazı kesımler tarafından asla bilinmeyecek olmasi.oysa bu durumlar her zaman yasanan ve medyanın ilgisini biraz gec cekmis olaylardir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol