sinanhalac

0 /
respinardi
kendisi hakkımda şöyle böylesin dedikodularıda çıkartsa geyigin dibine vuranlardandır harbidir yanlız gece bulundugu mekanda yanlışlıkla uykuya dalmamak gerektir
cleirvoyant
allahından bul demek istediğim yazardır. allah seni dilediğince yaşatsın her istediğin olsun. ama şunu bilki sözlükte birilerinle tartışarak reklam yaparak bir yere varamazsın. diğer sözlüklerde ne yaptığın fark etmez burası senin değildir yada hiçkimsenin , hepimizindir burası. inşallah uzun yıllar aramızda kalırsın. madem çok rica ettin bskk
floydian
an itibariyle dünyayı kurtaran adam 2 ya da spiderman 2 çekilmeye başlanmıştır sözlükte. başrolde yine süper kahramanımız oynamaktaymış.
ozerezgi
anlamak isteyenlerin rahatça anladığı anlamak istemeyenlerin se boşuna debelendiği özgün ve özgür uçak bileti kendi ellerinde olan insan.
faten
kendısı ile bir kez irc de muhabbetımız olmustu ,orada da eglencelı bır sohbet olmustu dıye hatırlıyorum ,hakkında fazla bır bılgı sahıbı olmamakla beraber ,hos sohbet ve lafını sakınmayan bir kişi diyebilirim kendısı ıcın ..
cleirvoyant
sözlüğü bırakıyorum deyip aramızdan ayrılıyomuş gibi yapan ama ertesi gün daha geri gelip beni dünyanın en mutlu bilgici yapmış olan insan.

demiştim ben bu geri gelir diye.
elimde olsa gitme derdim sana.
fakat sen gittin ama geri geldin.
oldumu ama keşke gitmeseydin.
lafımı olur bunların hoşgeldin.

yesil
müqüe’mden tanıdığım aynı zamanda entrylerimle ilgili hoş mesajlarla gülümsememi sağlayan yazardır.sözü 1 ton çeken bölyle insanlara sözlüğün ihityacı vardır dediğim kişidir.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol