confessions

comengineer

- Yazar -

  1. toplam entry 597
  2. takipçi 1
  3. puan 51970

1234

comengineer
eğer birisi gelip şifrenizi girmenizi ve para vermenizi ister yani sizi gasp etmeye çalışırsa şifrenizi tersten giriniz.
böylece sistem size para vermeyecek ve polise haber verilecektir.
bu tüm şifreler için geçerlidir.yeterki şifreniz "1111" gibi olmasın.
(bir gazeteden okunmuş yazının hatırlandığı kadarıyla halkın yararına sunulmasıdır. )

ak partinin çokuşu

comengineer
(bkz: ak partinin gizli iktidarın üzerine kabus gibi çökmesi)

terörle mücadeleyi 20 yıldır bitiremeyen(!)lerin suçunun iktidara atılması...silah kullanmayı bile öğretmedikler gencecik vatan evlatlarını sıcak çatışmalara göndererek "birşeylerin hesabının" yapılması....

şu an türkiye de çok önemli bir kurumun başında olan kişinin dedesinin "israildeki kutsal tepede yatması"...o kişinin "amerikan nişanı sahibi olması"...kendisi hakkında sadece iddianamede bulunan savcıyı apar topar "bertaraf etmesi"...

hudson enstitüsündeki toplantı da bazı "apoletli yetkilelerimizin" "pkk elebaşlarını şimdi verirseniz iktidarın eli güçlenir" demesi..söylentidir belki ama herkes söylentiler üzerinden hareket ediyorsa bunu yazmakta uygundur...

fethullah gülen

comengineer
"yeni osmanlı" manasına gelen "gönül fetihlerinin" birilerinin canını sıkması , bunların dünyada bu hareket sayesinde pislikten ve gafletten kurtulan binlerce insanı görmemesi , bu hareket sayesinde "birlikte hareket eden bilinçle" gerçekten yerli sermaye odaklarının oluşturulmasını kınaması ,"bu hareketin" düşmanlarının asıl niyetini ortaya koymaktadır.

fethullah güleni taşlayanlar "üzüm yemek değil bağcıyı dövmek" istiyorlar ya da "doğan medyasının satılmış-asparagas haberleriyle" adeta "gaza" geliyorlar...

ak partinin çokuşu

comengineer
spastikliğin daniskası.olaylara at gözlüğüyle bakmaktır resmen.
ak parti çökmekte falan değildir aksine sağlam bir "abdülhamit" politikası izlemektedir.

- hem ab kriterleri adı altında askeriyenin etkisini azaltmaktadır hem de askeriyedeki yolsuzlukların önünün kesilmesi için "şeffaflaştırma" yönünde önemli adımlar atmaktadır.

- öbür yandan abd’ye kendi çıkarlarımızı ilgilendiren konularda karşı çıkılarak bizi gölgesine alması engellenmekte , öbür taraftan da bağlar tamamen kopartılmayarak imf ile ilişki içinde bulunulmaktadır.

- ab’nin bizi almamama ihtimali ve abd nin bazı tavırlarına karşılık rusya ile yakın ilişkiler geliştirilmektedir.

-israilin baskısına rağmen hamas türkiye ye kabul edilmiş ve resmi protokole tabi olmuştur.

-bakü-ceyhan-tiflis boru hattı kurulmuş ;türkiye enerji kullanmadan para kazanma yoluna girmiştir.

-arabistanlı lawrence dan bu yana ilk defa araplarla sıcak ilişkiler geliştirilmiş , bunun karşılığında arap sermayesi türkiye ye sıcak bakar olmuştur.böylelikle batı sermayesi de türkiye nin kolay lokma olmadığını fark etmiştir ,ettirilmiştir.

-18 islam ülkesi türkiyeye vizeyi kaldırmıştır.bu pekçok türkün ve hükümetin hayal ettiği "türk-islam birliğinin" temel taşı niteliğinde bir adımdır.

-ikö de etkin rol alınarak "kıbrıs" resmen tanınmıştır.

-tarihte nadir rastlanan bir durum olarak recep tayyip erdoğan "israil devlet terörü" uygulamaktadır deme cüretinde bulunabilmiştir.israilli iş adamlarının türkiye üzerindeki etkisinin azaltıldığının göstergesidir bu.

neyin çöküşü kimin çöküşü ? ve bu iktidar ikinci kez halkın daha büyük desteğini alarak başa gelmiştir.eğer tüsiad , cumhuriyet gazetesi ,doğan holding ve chp suni krizler çıkarmaya çalışmazsa ve mantıklı "eleştirilerle" iktidara destek olursa türkiye yükselecektir.d-8 yeniden canlandırılacak , türk halkıyla ordumuz arasında 28 şubattan bu yana süregelen soğukluk kalkacak ve artık türkiyenin sesi "gür" çıkacaktır.

fethullah gülen

comengineer
meseleyi götünden anlamanın en iyi örneklerinden biri sergilenmiş bu başlık altında.
o yazı zaman gazetesinde de yayınlandı.küresel ısınma sebebine karşı çıkmıyordu.sadece olayın sebebinin tek olmadığını ve tek çaresinin bu yönde olmadığı vurgulanıyordu.
bir manada kuraklık sorununa farklı bir bakış açısı getiriyordu.

sonuçta bu yazıyı mal gibi bir anlayışla karşılayıp oradanda "kemolofobi" gibi şeylere çıkarım yapmak birilerinin koftiden nefretlerini ortaya dökmesinden başka birşey değil.

memleketin amına sağcılar koydu

comengineer
solcularda sağcılarda memleketi kurtarmak adına ( iyi niyetli olanları kastediyoruz ) birilerine maşa oldular ,birşeylere alet oldular."karanlık mekanizmalarda " sözde olaya el koyup astılar kestiler...

olan o "canlara" ve ülkeye oldu.umarız artık sağ-sol kavramlarının çatışma değil tartışıp doğruyu bulma-ortak paydada birleşme ve "vatanı nasıl yüceltiriz" platformu olduğu anlaşılır.

most wanted duygu

comengineer
barcelona da gezip tadına doyamayan ; brezilya’dan getirttiği taze kahvelerinin soğumasına bile tahammül edemeyen "elit yazarımız" ; kültür edindiği sinema salonlarından serin sulara salıvermiştir kendini...fakat anlaşılan o ki "kültür brifingi" tadındaki filmlerden pek etkilenmiş ve "farazi" uygulamalara geçmiştir.geçmiş olsundur.

(bkz: yeşil ördek gibi daldın göllere)
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol