most wanted duygu

freagl dreams
sözlüğü kişisel basamak sandığı izlenimi vermiş yeni yetme yazar, hoşgelmiştir. inanmayacaktır belki ama bilgi sözlükte hemen hemen her yazar çok aranılanlar kategorisindedir. seçkin bir yerde yazar olmanın tadını çıkarması dileğiyle..
janthamade
isminin duygu olmadigini umdugum ve nickindeki duygu kelimesinin sadece ve sadece his anlamina gelen kelimeden baska bir anlama gelmemesini umdugum bilgic. hos gelmis safalar getirmis.
x
4. nesil yazarmış kendileri hoşgelmiş lakin nokta takıntısı olduğuna inandığım bilgiç. virgül konulacak yerlere nokta koymasa, entryleri yenecek kıvamında olacak.
(bkz: virgül)
melankomik
entryleri hiç de sıradan olmayan, daha ikinci entrysiyle dikkatimi kazanan, en azından hakkında kötü eleştiri yapamayacağım bir yazar.

hani kendinden bir şey bulmak derler ya, öyle işte..
idiamin
tuhaf bir şekilde actıgı her baslıga benim de soyleyecek bir şeylerim var diye entry girdigim, bircok baslıkta da art arda entrylerimizin oldugu nesildaşım.
most wanted duygu
"ego ego ego . bıktım usandım . kendiminkinden de başkalarınkinden de. bir yere varmak , farklı ve ayrıcalıklı birşeyler yapmak , ilginç biri olmak isteyen herkesten bıktım usandım . iğrenç bir şey bu - iğrenç iğrenç. kimin de ne dediği umrumda bile değil." sozleriyle birlikte boyut degistiren
eric cartman irkindan,panzehiri kesfedilemeyen hatun kisiye verilen nick.
comengineer
#619551 enrtysiyle cankandan nefret ettiğini ilan eden yazardır.

most wanted duygu : cankandan nefret ediyorum.
biri : baksen
most wanted duygu : sen cankan gibi bir insansın.
biri : ??
most wanted duygu : gözlüklerini çıkarmış halisin hatta.
biri : ah sen de şu at gözlüklerini bir çıkarabilsen.

#616503 nolu entrysiyle güldürmeyi başarmıştır.
manası güzel fakat ifade şekli gülünçtür.
homie azade
dorduncu nesil sexy bilgi sozluk yazari.kendisinden beklenmeyecek kadar guzel bowling oynar bu deli.aynaya bakip bakip ne aptal bi kiz bu yaa demesiyle nam salmistir.kendisiyle alisverise cikmak apayri bir keyiftir.bence tas gibi hatundur fakat bunu kendisine anlatmak imkansizdir.su siralar fethiye koylarinda teknenin onune gecip kendi kendine hayali leonardo di capriosu ile titanik rollerine burunmustur.aman teknenin sonu titanik gibi olmasinda.most wanted da yaptigi mukemmel sollamalariyla insani dumur eder ama gercek araba kullanmada ayni basariyi pek gosteremez.arabasina binmek yurek ister zira intihara yeltenmek gibi bisiydir.seviyoruz kendisini canim kankim benim.sweet lady duyguuu.

(bkz: bebek)
comengineer
barcelona da gezip tadına doyamayan ; brezilya’dan getirttiği taze kahvelerinin soğumasına bile tahammül edemeyen "elit yazarımız" ; kültür edindiği sinema salonlarından serin sulara salıvermiştir kendini...fakat anlaşılan o ki "kültür brifingi" tadındaki filmlerden pek etkilenmiş ve "farazi" uygulamalara geçmiştir.geçmiş olsundur.

(bkz: yeşil ördek gibi daldın göllere)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol